Àgata

Àgata Subirats

Àgata Subirats és la creadora de Mamayoga. Mare de dues nenes i dos nens, doula, assessora de lactància materna, professora de ioga formada en Kundalini Yoga i practicant entregada de Hatta Yoga durant diversos anys.

En 2008 em vaig especialitzar en “ioga embarassades” i “ioga postpart” amb nadons i des de llavors ha sigut la meva vida.

L’embaràs de la meva filla em va canviar per complet, i el seu part, llarg i costós, em va ajudar a empoderar-me i a sentir el poder innat de totes les dones. Vaig entendre, a la meva pell, com el ioga pot ajudar i facilitar aquests processos tan meravellosos i a vegades durs. El ioga em va donar ales per escoltar la meva intuïció i terra per a sentir la meva força i determinació.

Va ser llavors quan vaig començar a crear el meu propi mètode: Mamayoga, basat en les meves pròpies vivències i necessitats. Unes classes basades en el dinamisme i l’alegria, on es treballen tots els aspectes d’aquesta etapa vital. Sent el ioga el vehicle.

Des de llavors, treballo acompanyant cada dia a més dones i a les seves parelles en aquesta aventura apassionant que és la maternitat, perquè visquin aquesta etapa amb plenitud descobrint el seu poder. Com una finestra que una vegada oberta, no tornarà a tancar-se.