Aida

Aida Giner

Vaig començar el meu camí en el Ioga als 18 anys, quan necessitava descobrir-me i relaxar-me alhora. Vaig llegir que aquesta disciplina em podia ajudar en totes dues coses i vaig decidir provar-ho. Em va agradar tant el que estava sentint, descobrint i transformant amb la pràctica, que uns anys més tard vaig decidir formar-me per a poder compartir totes aquestes eines que m’estaven ajudant tant.

La meva primera formació la vaig fer durant caps de setmana mentre treballava com interiorista, no tant amb el somni de ser professora sinó amb ganes d’aprendre més sobre ioga. Vaig descobrir un món preciós que té com a base sanar el teu món interior i la teva relació amb el món exterior. Una pràctica que va molt més allà del moviment físic. La pràctica de ioga és una disciplina física, mental i espiritual.

Quan vaig decidir que volia centrar-me només a compartir la pràctica de Ioga, em vaig anar a viure a Bali per a estudiar, practicar i descobrir. Allí, no sols vaig aprendre sobre Ioga, sinó que dels Balinesos vaig aprendre a viure amb amor. Ells creuen profundament en el Karma, i viuen donant el millor d’ells mateixos, regalant somriures a tots els que les necessitin i ajudant sense esperar res a canvi. Tot el que vaig aprendre d’ells, m’agrada aplicar-ho i compartir-ho en les classes de ioga que dono.

Entre les meves classes trobaràs Vinyasa Ioga i Yin Ioga. En les classes de Vinyasa sòl combinar moviments fluids i dinàmics, per a moure l’energia de llocs estancats, amb postures estàtiques per a donar força i arrelar-te. M’agrada buscar l’equilibri en totes les pràctiques, perquè no surtis de classe amb l’energia disparada però tampoc surtis sense ganes de fer res.

Les classes de Yin Ioga són petites píndoles per a l’ànima. Moure’t lent, calmar la ment, sentir el que sigui que tinguis dins sense jutjar-ho, abraçar-te i deixar anar coses que ja no necessitem. Tot això succeeix durant les pràctiques de Yin Ioga.