Alicia Sánchez

La meva formació acadèmica queda una mica enrere de la realitat actual de la meva vida. Sóc Enginyera Industrial i encara que és una carrera de ciències pures, sempre em va motivar més el vessant humà. Per això, vaig intentar orientar la meva professió a la cooperació internacional i a l’educació ambiental infantil. No obstant això, mai vaig sentir que aquest fos el meu camí.

El 3 de maig del 2014 vaig renéixer com a mare i això ho va canviar tot. Després de viure el meu primer embaràs amb plena consciència i tenir el part que jo volia, vaig sentir la necessitat de posar tots els meus sentits a la criança del meu fill i compartir tot el viscut amb les dones de la meva vida. Durant aquests dos anys, he anat fent diferents formacions, tot al voltant de la dona i la criança. M’he format com a doula a Mares Doules i sóc assessora de lactància per Alba Lactància.

Però ha sigut gràcies al ioga que tot ha cobrat sentit. Ha sigut la via per poder transmetre de dona a dona la força interior que cadascuna tenim per parir, criar i viure la nostra vida de manera plena. M’he format en ioga per a embarassades a Mandiram Yoga i Happy Yoga. Actualment, estic ampliant els meus coneixements amb dos anys de formació a Hatha Yoga.