Consultes personals amb Àgata Subirats

Consultas personales

Sovint, per no dir sempre, en convertir-nos en mares ens sobrevenen un munt de dubtes o pors.

En l’embaràs pot haver-hi dubtes sobre el tipus de part que vull, quins protocols haig de seguir, com afronto amb el meu fill gran l’arribada d’un germà, com gestionar pors o malestar.

Després del part, el començament de la lactància pot ser difícil. Dolor, esquerdes, ingurgitació, el nadó que plora o dóna estirades en la teta.

O igual et preocupen alguns temes de criança com si serà normal que el meu nadó només vulgui braços, si s’acostumarà alguna vegada a dormir sol, com faig per a portear de manera segura, que serà això del moviment lliure, com començar amb els sòlids, papillas o blw, deslletament…

Els temes són infinits, i per desgràcia és infreqüent que com a mares tinguem una xarxa de suport amb dones que ja han passat per això, per a demanar suport.

Jo no sóc llevadora, ni terapeuta. Sóc doula, assessora de lactància i mare de 3 fills i un quart encara en la meva panxa. Sóc directora de Mamayoga, fa 12 anys que treballo gairebé exclusivament amb mares, he acompanyat nombrosos processos de lactàncies, deslletaments i criances; si tu ho sents,  crec que puc acompanyar-te i ajudar-te.

Com funciona?

Si acabes de donar a llum i vols que vingui a l’hospital o a la teva casa, avisa’m que vindré tan aviat sigui possible. El preu d’aquesta sessió són 70 euros i estarem l’estona que necessitis, al voltant d’una hora i mitja.

Si prefereixes que concertem una cita en Mamayoga, el preu serà de 50 euros i estarem també l’estona que necessitis.

Si necessites la meva ajuda, estic a la teva sencera disposició.

Contacta'ns!

Demana la teva cita

654812143
info@mamayoga.es