yoga embarazadas

Ioga per Embarassades

Les classes de “ioga per embarassades” serveixen per alliberar-te de tensions tant emocionals com físiques, a més de ser una molt bona preparació per al part.

L’embaràs és un estat de salut, ple de goig i plenitud, encara que a vegades no podem acabar de gaudir-lo pels altibaixos emocionals, els dubtes, la por i les molèsties físiques.

Emocionalment, anirem treballant l’estat de quietud interna, soltant la por i tornant a confiar en el nostre cos, en el nadó i en la vida.

Físicament, farem postures de ioga per alleugerir molèsties com la ciàtica, tensions a l’esquena, sobrecàrrega al pubis, retenció de líquids, entre altres.

I com a preparació al part, treballarem amb postures que poden ajudar-te en aquest moment, així com respiracions, sons, visualitzacions i trucs psicològics perquè puguis gaudir plenament del naixement d’aquesta nova vida.

A més, compartir aquest moment amb altres dones que viuen el mateix que tu, fa que tinguis aquesta sensació de tribu, de calor entre dones que tanta falta ens fa.

La classe de ioga serà un moment màgic només per a tu i per al teu nadó, per escoltar-lo i connectar amb ell i el teu poder. Gaudeix-lo.

 

Com és una de les nostres classes de Ioga per Embarassades?

En arribar ens col·locarem amb les cames creuades i cantarem 3 vegades el mantra Om. Així, connectarem amb nosaltres i amb el nadó i acabarem de deixar el món de fora rere els finestrals de Mamayoga.

Les nostres classes es caracteritzen pel dinamisme; així que mouràs la teva columna, posaràs fortes les teves cames i natges, allargaràs lumbars, cuidaràs del nervi ciàtic. Activaràs la circulació de tot el cos, obriràs la teva pelvis, preparant-la pel part, i un llarg etcètera. Sempre recordant-te que t’escoltis, que tu saps fins on i que deixis l’autoexigència fora. Les postures no han d’estar “perfectes”, t’ha de fer bé. En tots els moviments o postures tindrem molt en compte al nadó, que habita dins teu i que també gaudeix de la sessió.

A cada classe de ioga per embarassades treballarem molt la respiració, així com la consciència de sòl pèlvic. Depenent de l’objectiu de la sessió farem servir pilotes o fisiobalons, ballarem, farem respiracions o postures per al part.

Després de l’acció ve el descans, així que ens tombarem sobre el costat esquerre amb coixins de lactància perquè estiguis més còmode i així gaudirem uns minuts de la relaxació. Ara vindrà la meditació, cantant un mantra o en silenci. Com sempre diem, les embarassades esteu més intuïtives que en qualsevol altre moment de la vida, així que és vital tenir moments d’escolta interna. Cantar mantres obre el cor, relaxa l’úter i encara que pensis que cantes malament, al teu nadó li encanta!

Finalment, ens acomiadarem amb el “l’Etern Sol”, un rés per a tu i per al teu nadó.

Assisteix a una de les nostres classes de Ioga per Embarassades i descobreix aquesta gran experiència i gran tribu.

Clase de yoga embarazadas / ioga embarassades