Lara

Lara Zimmermann

Em dic Lara, vaig néixer i vaig créixer a l’Argentina, allí vaig estudiar escenografia i actuació. Vaig tenir la sort de treballar per més de 13 anys en televisió, ràdio i teatre. En néixer el meu fill, vaig sentir un canvi intern molt gran, va sorgir en mi un nou estat i manera de sentir… després vaig saber que allí vaig tenir la meva primera iniciació, un canvi en la meva percepció. Això va portar més canvis encara… en complir el meu fill un any vaig decidir viatjar a Barcelona, deixant enrere el meu món d’actriu i aventurar-me en una nova etapa.

Els primers anys van ser dedicats al Ramiro i a l’adaptació a la ciutat. Amb el temps van seguir els canvis, van aparèixer noves preguntes, es va obrir la meva cerca espiritual. Vaig començar estudiant i practicant diferents tipus de Meditació, incloent lectura d’Aura, Imposició de Mans, Massatge Tailandès…s’anaven obrint camins que em meravellaven.

Fins que va arribar el Ioga. Primer vaig explorar el Hatha Ioga, que em va agradar, però el que em va enamorar va ser el Kundalini Ioga i aquí vaig decidir formar-me per a poder després transmetre els ensenyaments. Una vegada ja fent classes vaig tenir la possibilitat de fer una altra Formació sobre l’Autèntic Femení, allí vaig començar a conèixer-me més i a compartir entre dones. Em va sorprendre quanta riquesa i sanació ens podem donar quan ens obrim entre nosaltres, compartint els nostres processos. I allí vaig poder unir el Ioga amb el femení.

Avui fent classes d’embaràs i postpart ho comprovo en cada classe, en ajuntar-nos a respirar en tribu, connectar amb el cos a través de les asanas, respiracions, mantres, anem obrint la nostra sensibilitat i en sentir sustentació podem fluir en confiança, deixar anar pors i nodrir-nos de l’experiència de totes.

A través de la tecnologia i Filosofia del Ioga ens fem més conscients dels canvis, els comprenem, els integrem i aportem al procés suavitat, fluïdesa i harmonia.

Cada embaràs i naixement porta l’oportunitat de conèixer-te més profundament, augmentant l’Amor Propi i Saviesa Interior.

Sat Nam.
Sat Darshan Prem Kaur.