Li

Li Lin

Professora de ioga embaràs, post part, vinyasa i acroyoga.

Als 17 anys em vaig formar en estudis de Medicina Tradicional Xinesa i Herbodietètica naturista. Des de llavors, he continuat aprofundint en les teràpies alternatives, el creixement personal i les disciplines del moviment.

En 2013 em vaig iniciar en l’Acroioga, una disciplina lúdica on es pot connectar amb una mateixa i els altres. Puc dir que va ser la meva primera gran passió, des del primer vol ha tingut un lloc en el meu cor i en la meva rutina.

Va ser a través del acro que em va interessar aprofundir en el ioga. Em vaig formar en ashtanga, vaig experimentar diferents estils, i em vaig especialitzar en vinyasa.

M’agrada enfocar les classes de ioga com un espai per gaudir del cos, deixar anar les càrregues, mirar cap a dins amb un somriure, connectar amb la respiració i prendre els beneficis físics, mentals i emocionals de la pràctica. És un plaer compartir tot això en les classes pre i post part, crec que és fonamental poder experimentar-ho (sobretot en aquests moments tan vitals de la vida), ja sigui a través del ioga o de qualsevol altra disciplina o activitat.

Faig classes regulars des de fa 6 anys, participo en la formació de professors de ashtanga ioga des de 2018, co-crec retirs de ioga i masterclass en festivals (Bioritme, Sun Sun Love, Soul Bodi Fest, Own Spirit, etc.).