Maria Trias

Sóc mare d’un nen i una nena, acompanyo i facilito processos de canvi i de transformació com a Coach Integral i ara, també, com a professora de Ioga.

Llicenciada en Humanitats, després de treballar 5 anys al Departament de Comunicació del Casal dels Infants, marxo als Estats Units amb la meva parella, i decideixo combinar la meva passió pel creixement personal. Ho faig cursant un Doctorat en Lideratge Organitzacional i Consultoria i un programa de Coaching Integral.

Així és com el ioga arriba a la meva vida. Una de les coses que requeria la formació de coaching era comprometre’s a una pràctica física regular per així desenvolupar la capacitat d’estar present. Vaig començar practicant Iyengar Yoga i vaig continuar Hatha i Vinyasa regularment, però va ser amb el meu primer embaràs quan el ioga em va atrapar i vaig començar a descobrir la profunditat de la pràctica. Les classes de ioga per a embarassades em van donar espai per sentir el miracle de la vida en mi; em van convidar a enfortir la connexió amb la meva intuïció i el meu cos i a confiar en ells, em van ajudar a reconèixer el meu poder i el paper actiu que podia jugar al meu part, a la vegada que em van animar a deixar-me sostenir, recordant-me que formo part d’una cosa molt més gran.

Després de donar a llum el meu primer fill, m’adono que el ioga continua oferint-me eines molt valuosíssimes en la criança. Després de néixer la meva segona filla, em decideixo a aprofundir més en la meva pròpia pràctica i a formar-me com a professora de ioga per a l’embaràs i postpart a Mamayoga. Molt abans del que mai m’hagués imaginat, em trobo donant classes i acompanyant a dones, no només en els seus embarassos, sinó en el redescobriment del que vol dir ser dona i recuperar la connexió amb la seva feminitat, la seva essència i la seva capacitat de goig i lideratge. Cada classe i cada acompanyament és un regal.