sílvia

Sílvia Gallego

“saṃtoṣāt anuttamaḥ sukha-lābhaḥ”

El resultat del contentament és la felicitat completa

Yoga Sutras de Patañjali

 

Sílvia Gallego és enginyera en telecomunicacions de professió. Fa anys va decidir canviar de rumb i lliurar-se a la seva passió: el ioga. Després del seu pas per la universitat i incorporació al món laboral en el mercat de les telecomunicacions, va començar a experimentar un buit emocional acompanyat de diferents malalties físiques: dolor lumbar, contractures freqüents, asma, ansietat. Per a alleujar-les, i per aquestes casualitats causals de la vida, va descobrir el ioga per a no abandonar-lo.

Després de diversos anys com a practicant va decidir formar-se amb el seu mestre Habib Ba. Com a professora va començar substituint al seu mestre quan aquest va emmalaltir i desafortunadament va acabar substituint-lo. Així i tot, com a amant del ioga, és aprenent i estudiant eterna, buscadora incansable de la pau i la felicitat.

Deixebla sobretot del seu mestre Habib Ba, ha rebut valuosos ensenyaments també de Montserrat Serra (formadora AEPY), Marta Puig (Ioga Restauratiu), Mariona Royo (Yin Ioga), Swami Ananta Sri (meditació) i Héctor Díaz (Sanació energètica), així com de cadascuna de les persones amb les quals té el plaer de coincidir.

Silvia percep el ioga com una eina de recuperació de la salut física, però sobretot per a l’obtenció de calma mental. La seva experiència personal li ha mostrat que les persones que treballen de manera activa amb la ment poden ser propenses a patir d’estrès, i amb això, totes les limitacions físiques, emocionals i mentals associades. El ioga ens acosta a aquest estat de plenitud, on des d’una ment centrada i en calma som capaces d’interactuar amb l’entorn. No des de la reacció immediata, sinó des de l’acció pausada.

És, a més, autora del llibre “La Respiració i el Ioga”, fruit de la cerca interna i personal que li ha conduït a l’estudi i recerca del ioga i la respiració.