imagen

Taller “Nadons en Moviment”

T’agradaria experimentar com se sent el teu nadó quan es mou? I entendre el que està succeint a nivell de sistema nerviós i maduració neuronal en aquests moviments? En aquest taller online “nadons en moviment” passarem pels diferents estadis evolutius més importants del desenvolupament psicomotor. I ens obrirem a sentir i comprendre aquests moviments. Des d’aquest camí i experiència podrem acompanyar millor als/les nostres fills/es en aquesta etapa.

Cada persona té el seu ritme i, si bé és cert que existeixen uns passos claus en tot desenvolupament, aquests no tenen perquè ser lineals i consecutius. De fet, la repetició d’aquests passos sol ser més aviat cíclica, sigui per a experimentar-los fora del que les taules evolutives marquen “com a normal”, sigui per a consolidar circuits que ens porten a metes tan importants com l’accés a posar-nos dempeus i començar a desplegar-nos pel món.

Poder passar per moviments com la rebequeria, el volteig, l’arrossegament, el gateig, el caminar com un macaco, aixecar-nos i asseure’ns, la marxa, les tombarelles, els salts… ens acostarà més als nostres nadons i farà l’experiència de veure’ls créixer encara més meravellosa.

Oferirem també un espai per a les preguntes més freqüents i els dubtes que totes les mares, pares i acompanyants tenim. Facilitant així una observació còmplice i que fomenti una interacció saludable i viva, incloent alguns consells i suggeriments.

Obert a totes les famílies i persones que tinguin interès en aquest procés i desitgen entendre-ho des de la vivència.

 

Aquest taller “Nadons en moviment” serà impartit per Ignasi Seró Torroja

 

Terapeuta psico-corporal format en Shiatsu Moviment, Mètode Padovan de Reorganització neurofuncional, Teràpia de Moviments Rítmics i Integració de Reflexos Primitius (BRMT). Llicenciat en Humanitats i Antropologia Social i Cultural. Amb més de 10 anys d’experiència treballant amb el desenvolupament psicomotor infantil i més de 15 en el sector del massatge i les teràpies complementàries. (sincroniayoga@gmail.com)

Impartit per Ignasi Seró, terapeuta psico-corporal.
25€
Inscripcions: info@mamayoga.es

Sessió ONLINE
22 d’octubre
De 16:30h a 18h