Vero Russo

Em diuen Vero, mamà, verito, che, negra i no em recordo com més. Sóc moltes persones, com totes, segons qui i com em miri. Sóc mamà de 2 nens, germana de 6, amiga d’unes quantes i, entre d’altres, professora de Ioga… o com m’agrada més: facilitadora de Ioga.

Crec que és un recurs preciós per al viatge que és la vida, una manera d’estar o de tornar a aquell centre on estem en pau. I en aquest viatge respirem, estirem, mobilitzem òrgans i estructura, enfortim, sentim, acceptem com estem, i és vàlid allò que ens succeeix.

Comparteixo el Ioga amb mamàs i amb els bebès encara dins, després quan surten, una altra vegada quan creixen, després quan ja són persones adultes i així, durant tota la vida, perquè veig que pot estar sempre present i sempre ens serà útil.

Vaig néixer i vaig créixer a l’Argentina, en pobles amb vent i sense pluja, després en ciutats amb pluja i sense vent. Vaig viatjar, vaig estudiar -sense acabar i construint grans amistats- i vaig conèixer el Ioga. Així que des de fa 17 anys comparteixo aquesta filosofia pràctica a través de diferents estils i veig que el moment de la maternitat és propici per a connectar amb l’essència, per a sentir, per a respirar, per a reconèixer com estem i per a contactar amb aquest ésser que està dins gestant-se, preparant-se per a venir a aquest món.

Ofereixo totes les meves eines perquè el camí sigui conscient.