Online al 50% código: MAMAYOGA50

Núria Segues

Profesora de Yoga

Professora d’Embaràs, Post-part, Hatha, Vinyasa i Ashtanga

Motivada per trobar una mica de llum a un procés de salut que em tenia immersa en un bloqueig mental, emocional i físic, vaig sentir la crida del yoga com a sanació personal. La primera formació va ser en Ashtanga al 2016 i l’ordre i la disciplina d’aquest tipus de yoga em va ajudar moltíssim a centrar-me en mi. 

Vaig continuar formant-me i per això vaig anar a parar a Bali on vaig fer tallers de High Fly Yoga, a Londres de Yin Yoga i a Mamayoga la formació d’Embaràs i post-part.

Justament durant la formació a Mamayoga vaig tenir una revolució personal molt profunda. Sortia d’una relació i se’m va remoure el fet que potser no seria mai mare. Va ser molt intens i la formació em va ajudar a fer les paus i a no aferrar-me a cap pensament que em portava al malestar.

Avui en dia sóc mare de l’Àlex, nascut el Juny del 2021. Tot canvia si deixes anar les expectatives i et centres en tu i només tu.

es_ESES

Nos da mucha pena verte dejar la tribu... ¡Gracias por haber compartido este viaje con nosotras!

Al hacer click en el siguiente botón accederás a tu sección de suscripciones en la que verás una tabla con información sobre tus suscripción.

Para cancelar, haz clic en el botón “Ver” a la derecha de la tabla y después, en la opción “Cancelar”.

¿Y si te pasas a la cuota de acompañamiento?

Seguiremos a tu lado por 24,90€/mes

Si cancelas, perderás tu acceso a todos nuestros servicios, pero llevamos mucho tiempo juntas y queremos seguir a tu lado con nuestra cuota de acompañamiento, exclusiva para alumnas.

Seguiremos a tu lado por 24,90€/mes

Abrir chat
¿Te ayudamos? 💭
¡Bienvenida a Mamayoga! ♥️