Online al 50% codi: MAMAYOGA50

Prova 14 DIES GRATIS codi: PINKFRIDAY

Consulta nutricional matern infantil amb
Natalia Celma

Assessorament dietètic – nutricional durant l'embaràs, la lactància i el postpart, així com en els dubtes i les necessitats que puguin sorgir al llarg de les diferents etapes d'alimentació del nadó.

consulta nutricional

Vols assistir a les meves consultes nutricionals matern infantil?

Sóc la mare, dietista-nutricionista, educadora en diabetis i faig consultes nutricionals matern infantil. Em vaig diplomar en Nutrició i Dietètica el 2010 i vaig poder començar a treballar aquell mateix any. Poc després de començar la meva pràctica clínica vaig veure la necessitat d'especialitzar-me en diabetis i des de llavors no he parat de formar-me per adquirir més coneixement en diferents àmbits: sobrepès i obesitat, nutrició esportiva, microbiota i en nutrició maternoinfantil. A més d'aquests 10 anys de treball a la consulta, he tingut el privilegi de viure l'experiència de ser docent a la universitat durant 3 anys consecutius.

Vaig tenir la sort de viure el meu embaràs i maternitat com a alumna a Mamayoga. Tota la informació rebuda a les classes (molt més enllà del ioga) i sentir-me entre iguals em va apoderar com a dona. També em va empoderar davant la nova etapa que començava a la meva vida. Tinc el convenciment que, si no hagués conegut Àgata i el seu projecte, el meu embaràs, part i criança haurien estat, i estarien sent, molt diferents. Així que em fa tremendament feliç involucrar-me en un projecte que m'ha aportat tant.

M'apassiona la meva feina i m'encanta aprendre. Des que em vaig quedar embarassada vaig començar a interessar-me més que mai per les necessitats nutricionals de les dones i els seus fills. Tots els processos que vivia i els dubtes que veia que sorgien a la resta de companyes de Mamayoga entorn d'aquest tema em van impulsar a cursar l'especialització en nutrició maternoinfantil per poder assessorar. Ja no només des de la meva experiència personal sinó recolzant-me en les evidències més actuals.

Ofereixo assessorament dietètic – nutricional durant l'embaràs, la lactància i el postpart, així com en els dubtes i necessitats que puguin sorgir al llarg de les diferents etapes d'alimentació del teu fill. Ja sigui alimentació complementària, blw o alimentació a l'etapa infantil i dieta equilibrada. També assessorament en cas d'al·lèrgies i intoleràncies: al·lèrgia a la proteïna de la llet de vaca, al·lèrgia a l'ou, celiaquia, intolerància a la lactosa, etc.

Natalia Celma

55€ primera visita

nataliacelmadn@gmail.com

626 20 62 42

caCA

Ens fa molta pena veure't deixar la tribu... Gràcies per haver compartit aquest viatge amb nosaltres!

En fer clic al següent botó accediràs a la teva secció de subscripcions on veuràs una taula amb informació sobre la teva subscripció.

Per cancel·lar, fes clic al botó «Veure» a la dreta de la taula i després, a l'opció «Cancel·lar».

I si passes a la quota d'acompanyament?

Seguirem al teu costat per 24,90€/mes

Si cancel·les, perdràs el teu accés a tots els nostres serveis, però fa molt de temps que estem juntes i volem seguir al teu costat amb la nostra quota d'acompanyament, exclusiva per a alumnes.

Seguirem al teu costat per 24,90€/mes

×

Fes clic en un dels nostres membres per parlar per WhatsApp o contacta amb nosaltres.

× T'ajudem?