Online al 50% codi: MAMAYOGA50

Prova 14 DIES GRATIS codi: PINKFRIDAY

EN FORMAT PRESENCIAL I ONLINE

Formació de professores de ioga d'embaràs i postpart

En 4 mòduls et donarem el màxim d'eines teòriques i pràctiques perquè puguis fer classes de ioga a dones embarassades i al postpart, així com donar suport emocional a les dones que estan vivint aquesta etapa.

En 4 mòduls et donarem el màxim d'eines teòriques i pràctiques perquè puguis fer classes de ioga a dones embarassades i al postpart, així com donar suport emocional a les dones que estan vivint aquesta etapa.

A qui va dirigida la formació de professores de ioga per a l'embaràs i el postpart?

embaràs i postpart

L'objectiu de la formació és que puguis aprofundir en el coneixement d'aquesta etapa vital de la dona per acompanyar-la tant físicament com emocionalment.

MODALITAT PRESENCIAL O ONLINE

Metodologia del curs

4 MÒDULS

Quatre mòduls de formació, amb informació teòrica i pràctica.

MATERIAL INCLÒS

Et lliurem un manual molt complet que podràs fer servir com a eina.

CERTIFICAT

Certificat avalat pels centres Mamayoga i Sincronia Yoga.

FORMACIÓ PRESENCIAL

Apunta't ja per 795€!

Pagament únic 900€

Pagament fraccionat en 4 quotes - 225€/quota

Al nostre centre Mamayoga, però si no pots venir les classes quedaran gravades durant 3 setmanes

FORMACIÓ ONLINE

Pagament únic 495€

Pagament fraccionat en 4 quotes -
150€/quota

Classes via Zoom en streaming alhora que el format presencial, assistiràs a la classe en directe com si estiguessis al centre!
A més, les classes quedaran gravades 3 setmanes perquè les vegis de nou

En tots dos formats, presencial i en línia, tindràs l'oportunitat de veure les classes gravades a Zoom durant 3 setmanes. Així podràs  repassar el contingut o veure alguna classe a què no has pogut assistir.

DATES AL CAP DE SETMANA

Dissabtes de 9:30 ha 14 hi de 15 ha 18 h.
Diumenges de 9:30 ha 14 h.

MÒDUL I

21 i 22 Octubre

MÒDUL II

18 i 19 Novembre

MÒDUL III

16 i 17 Desembre

MÒDUL IV

27 i 28 Gener

«Per mi la formació ha estat magnífica, m'ha donat l'empenta i la confiança que necessitava per poder començar a crear un grup (que començo demà, per cert). Estic molt satisfeta amb tots els professionals que hi han participat i l'ambient de les sessions. M'ha fet connectar molt amb mi mateixa i amb la meva feina (últimament estava una mica desil·lusionada, en gran part pel sistema). Gràcies per tot plegat, és una formació que repetiria i recomanaria.»

 
Minerva

«Per mi la formació ha estat una oportunitat de viure la vida que vull. Ha estat transformació i emocions a flor de pell. Ha estat conèixer persones i professionals fantàstiques. Ha estat plorar i obrir-me a canal. Gràcies, Àgata, i gràcies equip per tanta màgia.»

 

Eva

«Acabo de fer formació amb vosaltres de profes de ioga. Visc a Bilbao, sóc llevadora i us he seguit de vegades en directe i de vegades en diferit.
M'ha estat impossible fer tutoria amb l'Àgata, però m'ha encantat.
Ja he fet canvis en la preparació al part que faig a l'ambulatori, començo sempre amb exercicis i després relaxació i heu aconseguit que a poc a poc em senti més segura en aquest rol, que era un dels principals objectius que buscava.
»

 
Neus

Contingut del curs

Assentant les bases del ioga per a embarassades amb Àgata Subirats.

Anatomia amb Mireia Grossman: la pelvis femenina, els òrgans de la pelvis, estructures de sustentació i sòl pelvià. Com ajudar i acompanyar des del ioga.

Fisiologia de la respiració.

Concepció i desenvolupament del nadó, deixar-se habitar. 

Duel perinatal i com acompanyar-lo.

1r trimestre de gestació: dimensió física, emocional, espiritual i energètica de la dona en aquests trimestres de gestació; exercicis, asanes, pranaiames, meditacions i relaxacions. Com alleujar les molèsties possibles d'aquest moment.

2n trimestre de gestació: dimensió física, emocional, espiritual i energètica de la dona en aquest trimestre de gestació; exercicis, asanes, pranaiames, meditacions i relaxacions. Com alleujar les molèsties possibles d'aquest moment.

Asanes i seqüències amb Li Lin: revisió de les postures proposades i introducció a fer seqüències.

 

3r trimestre de gestació: dimensió física, emocional, espiritual i energètica de la dona en aquests trimestres de gestació; exercicis, asanes, pranaiames, meditacions i relaxacions. Com alleujar les molèsties possibles d'aquest moment amb Àgata Subirats.

Fisiobaló amb Li Lin: com aplicar el fisiobaló o pilotes de pilates en una classe de ioga per a embarassades.

Asanes i seqüències amb Li Lin. revisió de les postures i aprendre a seqüenciar.

Preparació al part des del ioga, recursos i ferramentes amb Àgata Subirats.

El ball durant l'embaràs; dansa oriental com a eina per desbloquejar.

Ioga en parelles amb Àgata Subirats: com acompanyar la dona gestant i la seva parella per viure un bon embaràs i un part joiós.

El part. Fisiologia del part, del naixement. Coneixement de les hormones de la dona; pelvis i vaig perineu durant el part, posicions i moviments. Part vaginal i part per cesària.

Dinàmiques, balls i cercle de dones.

Introducció a l'Hipnopart amb Maria Trias: Ens endinsarem en algunes de les eines que ofereix aquesta aproximació a la preparació al part, com ara la relaxació profunda, els ancoratges o el reforç positiu, ajudant a transformar les pors i l'ansietat; per seguretat i confiança.

 

mòdul foc

El postpart amb Àgata Subirats: dimensió física, emocional, espiritual i energètica de la dona; exercicis, asanes, pranaiames, meditacions i relaxacions. Com alleujar les molèsties possibles d'aquest moment.

Tècnica hipopressiva amb Leticia Cancelo: aprendrem a fer hipopressius per poder afegir-los a les classes de ioga postpart per a una bona recuperació de l'abdomen i del sòl pelvià.

Incorporar el nadó a la pràctica respectant les necessitats de tots dos. Massatges i cançons per als nadons.

Teoria del moviment lliure, base per al treball amb els nadons.

 Entenent la puèrpera amb Àgata Subirats: què és el postpart, què necessita la dona, cures, lactància materna, porteig, el nadó.

Pedagogia: el teu paper com a acompanyant. Com fer una classe segura i beneficiosa.

MAMAIOGA

Imparteixen la formació...

INSCRIU-TE O PREGUNTA'NS!

Inscriu-te a través del formulari perquè t'ho gestionem directament o explica'ns els teus dubtes i t'ajudem!

caCA

Ens fa molta pena veure't deixar la tribu... Gràcies per haver compartit aquest viatge amb nosaltres!

En fer clic al següent botó accediràs a la teva secció de subscripcions on veuràs una taula amb informació sobre la teva subscripció.

Per cancel·lar, fes clic al botó «Veure» a la dreta de la taula i després, a l'opció «Cancel·lar».

I si passes a la quota d'acompanyament?

Seguirem al teu costat per 24,90€/mes

Si cancel·les, perdràs el teu accés a tots els nostres serveis, però fa molt de temps que estem juntes i volem seguir al teu costat amb la nostra quota d'acompanyament, exclusiva per a alumnes.

Seguirem al teu costat per 24,90€/mes

×

Fes clic en un dels nostres membres per parlar per WhatsApp o contacta amb nosaltres.

× T'ajudem?