Experiència Online Descompte Formación de profesoras de yoga nou llibre Segueix-nos! Instagram Libro Mamayoga

Som un centre de Ioga en Barcelona totalment especialitzat en Ioga per a Embaràs i Pospart

Amb tallers i més de 20 classes setmanals Troba el teu horari perfecte!

En les nostres classes de Ioga en Barcelona per a embaràs i pospart creiem en el potencial de les dones per viure l’embaràs, el part i la criança en total plenitud

Mamayoga és un mètode de ioga i també d’acompanyament emocional per a la dona i la seva parella on creiem que la maternitat és un procés intens, enfortidor i un camí de canvi en tots els aspectes. La nostra intenció és acompanyar cada dia a més i més famílies a experimentar un embaràs feliç, un part conscient i una criança meravellosa, amb les seves llums i les seves ombres.

Per això t’acompanyem des del principi, quan et vingui de gust, encara que no hagis fet mai ioga. Trobaràs classes de Ioga per a embàras i pospart amb diferents professores, en diferents horaris. Perquè tinguis total llibertat per a triar quin et va millor o t’agrada més.

Oferim una Preparació al part en parella perquè vinguis amb ella i poder donar-vos trucs per al part i postpart. També hi ha tallers diferents de música, ball i altres.

 

I després del part?

Una vegada hagis parit, hauràs d’esperar la quarantena, o 8 setmanes si el part ha estat una cesària. Després podràs venir amb el teu bebè a les Classes de ioga pospart, o fer el nostre taller de Reconnectant en parella durant la criança, on parlarem de tot el que ens està passant com a parella ara que tenim ja el bebè als braços. També pots aprendre a fer massatges al bebè amb el nostre taller de Massatge infantil, així com assistir a xerrades sobre criança o sexualitat.

Si el ioga t’està agradant i el teu fill es va fent gran, pots continuar amb el Ioga mares o pots continuar amb les teves classes en Sincronia Ioga.

Per a acompanyar-te de manera holística en aquesta aventura, comptem amb una assessora de lactància, una osteòpata infantil, una fisio i massatgista, una nutricionista, una psicòloga perinatal, entre altres, per a ajudar-te de forma personalitzada si el necessites.

També comptem amb grups de WhatsApp amb alumnes i professores, perquè puguis fer tribu i et sentis recolzada les 24h.

I si vols fer de tot allò que oferim la teva professió, tenim una súper Formació de professores Mamayoga.

Tot això és Mamayoga? És molt més que un centre de Ioga en Barcelona per a l’embaràs i pospart. Som un espai per a aprendre, per a cuidar-te i així poder cuidar. És viure pors i aventures, companyia, tribu, no jutjar-nos entre dones, compartir el viatge més heavy de la teva vida.

Si vols rebre informació del pròxims tallers, dates de formació de professors i canvis d’horaris.

Si busques classes de Ioga a Barcelona, online i presencial, aquest és el teu espai. Situat al barri de Gràcia: