clase de formación de profesoras de yoga

Som un centre totalment especialitzat en Ioga per a Embaràs i Pospart

Amb tallers i més de 20 classes setmanals Troba el teu horari perfecte!

En les nostres classes de ioga per a embaràs i pospart creiem en el potencial de les dones per viure l’embaràs, el part i la criança en total plenitud

Mamayoga és un mètode de ioga i també d’acompanyament emocional per a la dona i la seva parella on creiem que la maternitat és un procés intens, enfortidor i un camí de canvi en tots els aspectes. La nostra intenció és acompanyar cada dia a més i més famílies a experimentar un embaràs feliç, un part conscient i una criança meravellosa, amb les seves llums i les seves ombres.

Per això t’acompanyem des del principi, quan et vingui de gust, encara que no hagis fet mai ioga. Trobaràs classes de Ioga per a embàras i pospart amb diferents professores, en diferents horaris. Perquè tinguis total llibertat per a triar quin et va millor o t’agrada més.

Oferim una Preparació al part en parella perquè vinguis amb ella i poder donar-vos trucs per al part i postpart. També hi ha tallers diferents de música, ball i altres.

 

I després del part?

Una vegada hagis parit, hauràs d’esperar la quarantena, o 8 setmanes si el part ha estat una cesària. Després podràs venir amb el teu bebè a les Classes de ioga postpart, o fer el nostre taller de Reconnectant en parella durant la criança, on parlarem de tot el que ens està passant com a parella ara que tenim ja el bebè als braços. També pots aprendre a fer massatges al bebè amb el nostre taller de Massatge infantil, així com assistir a xerrades sobre criança o sexualitat.

Si el ioga t’està agradant i el teu fill es va fent gran, pots continuar amb el Ioga mares o pots continuar amb les teves classes en Sincronia Ioga.

Per a acompanyar-te de manera holística en aquesta aventura, comptem amb una assessora de lactància, una osteòpata infantil, una fisio i massatgista, una nutricionista, una psicòloga perinatal, entre altres, per a ajudar-te de forma personalitzada si el necessites.

També comptem amb grups de WhatsApp amb alumnes i professores, perquè puguis fer tribu i et sentis recolzada les 24h.

I si vols fer de tot allò que oferim la teva professió, tenim una súper Formació de professores Mamayoga.

Tot això és Mamayoga? És molt més que un centre de ioga per a l’embaràs i pospart. Som un espai per a aprendre, per a cuidar-te i així poder cuidar. És viure pors i aventures, companyia, tribu, no jutjar-nos entre dones, compartir el viatge més heavy de la teva vida.

Si vols rebre informació del pròxims tallers, dates de formació de professors i canvis d’horaris.

Situat al barri de Gràcia:

Consulta els horaris de ioga per a embaràs i pospart +info

Formació de professors de ioga per a embaràs i pospart +info

T’esperem!