Prova gratis 15 dies de ioga i acompanyament online!

Consulta de lactància amb Àgata Subirats

Quan fer consultes personals? Sovint, per no dir sempre, en convertir-nos en mares ens sobrevé un munt de dubtes o pors.

consulta de lactància

A l'embaràs hi pot haver dubtes sobre el tipus de part que vull, quins protocols he de seguir, com afronto amb el meu fill gran l'arribada d'un germà, com gestionar pors o malestar.

Després del part, el començament de la lactància pot ser difícil. Dolor, esquerdes, ingurgitació, el nadó que plora o dóna estrebades a la teta. O potser et preocupen alguns temes de criança com si serà normal que el meu nadó només vulgui braços, si s'acostumarà alguna vegada a dormir sol, com faig per portejar de manera segura, que serà això del moviment lliure, com començar amb els sòlids, farinetes o BLW, deslletament…

Els temes són infinits, i per desgràcia és infreqüent que com a mares tinguem una xarxa de suport amb dones que ja han passat per això, per demanar suport.

Si necessites la meva ajuda, estic a la teva disposició. Vols conèixer-me una mica més?

Sóc Àgata, jo no sóc llevadora, ni terapeuta. Sóc doula, assessora de lactància i mare de 2 fills i 2 filles. Sóc directora de Mamayoga i des de fa 12 anys treballo gairebé únicament amb mares. He acompanyat nombrosos processos de lactàncies, deslletaments i criances; si tu ho sents, crec que et puc acompanyar i ajudar-te.

CONSULTA PRESENCIAL

98€ alumnes

108€ no alumnes

CONSULTA ONLINE

45€ alumnes

58€ no alumnes

INSCRIU-TE O PREGUNTA'NS!

Inscriu-te a través del formulari perquè t'ho gestionem directament o explica'ns els teus dubtes i t'ajudem!

caCA

Ens fa molta pena veure't deixar la tribu... Gràcies per haver compartit aquest viatge amb nosaltres!

En fer clic al següent botó accediràs a la teva secció de subscripcions on veuràs una taula amb informació sobre la teva subscripció.

Per cancel·lar, fes clic al botó «Veure» a la dreta de la taula i després, a l'opció «Cancel·lar».

I si passes a la quota d'acompanyament?

Seguirem al teu costat per 24,90€/mes

Si cancel·les, perdràs el teu accés a tots els nostres serveis, però fa molt de temps que estem juntes i volem seguir al teu costat amb la nostra quota d'acompanyament, exclusiva per a alumnes.

Seguirem al teu costat per 24,90€/mes

×

Fes clic en un dels nostres membres per parlar per WhatsApp o contacta amb nosaltres.

× T'ajudem?