Prova gratis 15 dies de ioga i acompanyament online!

Consulta de son infantil amb Miriam Antequera

Miriam és educadora infantil, especialitzada en neurociència del son infantil, facilitadora de la disciplina positiva per a famílies i terapeuta del somni familiar.

somni infantil consulta

Sóc la Miriam i sóc la mare d'una criatura. Després de la meva certificació com a educadora infantil vaig decidir especialitzar-me en la neurociència del somni infantil per CESI (Centre d'estudis del somni infantil) per poder aprendre més sobre el somni infantil. Em sembla un món apassionant on encara queda molt aprenentatge per fer. Des de llavors mai no he deixat d'estudiar i continuo especialitzant-me en cursos sobre la primera infància, aprenent de diferents enfocaments educatius (moviment lliure d'Emmi Pikler, comunicació no violenta, i diversos cursos relacionats amb una mirada de respecte cap a la primera infància).

Amb el meu embaràs vaig tenir la sort de conèixer Mamayoga, que m'ha acompanyat i m'acompanya des de les primeres setmanes d'embaràs i durant la criança de la meva criatura. Mamayoga em va ensenyar el poder de la tribu a la maternitat i com n'és de difícil viure la maternitat en solitud. Aquesta sensació de tribu em va donar l'apoderament necessari per parir Criar amb calma, un projecte que feia temps que es gestava però que no m'acabava de decidir a materialitzar. Criar amb calma és un projecte de criança respectuosa especialitzat en son infantil respectuós i disciplina positiva a través del qual puc ajudar famílies a entendre el somni de les seves criatures i millorar el somni i la dinàmica familiar.

Què ofereixo a les meves consultes sobre somni infantil?

A les meves consultes ofereixo informació actualitzada sobre el somni i el desenvolupament infantil. Mitjançant un acompanyament familiar i intervencions respectuoses intentem millorar el somni i la dinàmica familiar. No ofereixo solucions màgiques, però sí eines per poder emprar al llarg del somni de les nostres criatures. Sempre de manera respectuosa, multidisciplinària i sense deixar plorar. No comparteixo els mètodes conductistes en què el plor és justificable.

Miriam Antequera

55€ per visita per a alumnes

65€ per visita per a no alumnes

criarconcalma@gmail.com

697 46 34 79

caCA

Ens fa molta pena veure't deixar la tribu... Gràcies per haver compartit aquest viatge amb nosaltres!

En fer clic al següent botó accediràs a la teva secció de subscripcions on veuràs una taula amb informació sobre la teva subscripció.

Per cancel·lar, fes clic al botó «Veure» a la dreta de la taula i després, a l'opció «Cancel·lar».

I si passes a la quota d'acompanyament?

Seguirem al teu costat per 24,90€/mes

Si cancel·les, perdràs el teu accés a tots els nostres serveis, però fa molt de temps que estem juntes i volem seguir al teu costat amb la nostra quota d'acompanyament, exclusiva per a alumnes.

Seguirem al teu costat per 24,90€/mes

×

Fes clic en un dels nostres membres per parlar per WhatsApp o contacta amb nosaltres.

× T'ajudem?