Prova gratis 15 dies de ioga i acompanyament online!

Dagi

Professora de Ioga

Sóc esportista, practicant i professora de ioga i de meditació. Tenia 14 anys quan la meva professora de teatre ens va acostar a la pràctica del ioga, havia provat milions d'esports però res no havia estat com això, transformador. El ioga és una manera de connectar amb nosaltres mateixos i amb la nostra essència i això és en allò que es caracteritzen les meves classes, acompanyar en el procés d'escoltar-se, entendre's i entrenar la ment perquè sigui sana, eficaç i feliç. 

M'agrada que a les meves classes et sentis acompanyada i segura, el meu objectiu és que quan acabi la teva ment i el teu cos quedin completament relaxats i que la pràctica t'arribi al cor. Espero poder-te acompanyar en aquest camí de sentir la nova vida que som capaços de crear.

Namasté

caCA

Ens fa molta pena veure't deixar la tribu... Gràcies per haver compartit aquest viatge amb nosaltres!

En fer clic al següent botó accediràs a la teva secció de subscripcions on veuràs una taula amb informació sobre la teva subscripció.

Per cancel·lar, fes clic al botó «Veure» a la dreta de la taula i després, a l'opció «Cancel·lar».

I si passes a la quota d'acompanyament?

Seguirem al teu costat per 24,90€/mes

Si cancel·les, perdràs el teu accés a tots els nostres serveis, però fa molt de temps que estem juntes i volem seguir al teu costat amb la nostra quota d'acompanyament, exclusiva per a alumnes.

Seguirem al teu costat per 24,90€/mes

×

Fes clic en un dels nostres membres per parlar per WhatsApp o contacta amb nosaltres.

× T'ajudem?