Prova gratis 15 dies de ioga i acompanyament online!

Elena Padró

Educadora infantil i Educadora de massatge infantil

Sóc mare d'una nena de 3 anys, educadora infantil especialitzada en educació lliure i pedagogia Waldorf, educadora de massatge infantil (IAIM) i m'he format com a professora de ioga per a l'embaràs i el postpart a Mamayoga.

La meva experiència acompanyant infàncies m'ha permès observar de prop com ens desenvolupem en els primers anys de les nostres vides, tot observant la forma que tenim de relacionar-nos amb el nostre entorn a través del moviment i dels sentits. De tots els sentits, em vaig adonar que el tacte és el gran oblidat i alhora el més bàsic per a la nostra supervivència i el nostre desenvolupament com a éssers humans. Per això crec que el tacte nutritiu, a través del massatge infantil, és un regal per als nadons i per a la humanitat, tan ancestral com revolucionari.

L'embaràs de la meva filla i el seu part em van portar l'oportunitat de connectar amb el costat més mamífer i intuïtiu, i vaig sentir la necessitat de compartir la meva experiència amb altres dones. Des de llavors gaudeixo oferint espais de connexió i escolta entre mares i nadons on fer tribu, acollir i acompanyar totes les maneres de criar i maternar.

caCA

Ens fa molta pena veure't deixar la tribu... Gràcies per haver compartit aquest viatge amb nosaltres!

En fer clic al següent botó accediràs a la teva secció de subscripcions on veuràs una taula amb informació sobre la teva subscripció.

Per cancel·lar, fes clic al botó «Veure» a la dreta de la taula i després, a l'opció «Cancel·lar».

I si passes a la quota d'acompanyament?

Seguirem al teu costat per 24,90€/mes

Si cancel·les, perdràs el teu accés a tots els nostres serveis, però fa molt de temps que estem juntes i volem seguir al teu costat amb la nostra quota d'acompanyament, exclusiva per a alumnes.

Seguirem al teu costat per 24,90€/mes

×

Fes clic en un dels nostres membres per parlar per WhatsApp o contacta amb nosaltres.

× T'ajudem?