Prova gratis 15 dies de ioga i acompanyament online!

LES NOSTRES CLASSES ONLINE I PRESENCIAL

Ioga per a embarassades a Barcelona

A les classes de ioga per a embarassades, o ioga prenatal, podràs alliberar-te de tensions tant emocionals com físiques, a més de ser una molt bona preparació per al part.

L'embaràs és un estat de salut, ple de goig i plenitud, encara que de vegades no podem acabar de gaudir-lo pels vaivens emocionals, els dubtes, la por i les molèsties físiques.

Emocionalment, anirem treballant l'estat de quietud interna, deixant anar la por i tornant a confiar en el nostre cos, en el nadó i en la vida.

Físicament, farem postures de ioga per alleujar molèsties com la ciàtica, tensions a l'esquena, sobrecàrrega al pubis, retenció de líquids, entre d'altres.

I com a preparació al part, treballarem amb postures que et poden ajudar en aquest moment, així com respiracions, sons, visualitzacions i trucs psicològics perquè puguis gaudir plenament del naixement d'aquesta nova vida.

A més, compartir aquest moment amb altres dones que viuen el mateix que tu fa que tinguis aquesta sensació de tribu, de calor entre dones que tanta falta ens fa.

La classe de ioga serà un moment màgic només per a tu i per al teu nadó, per escoltar-lo i connectar amb ell i amb el teu poder. Gaudeix-ho.

Com és una de les nostres classes de ioga per a embarassades?

En arribar ens col·locarem amb les cames creuades i cantarem 3 cops el mantra Om. Així, connectarem amb nosaltres i amb el nadó i acabarem de deixar el món de fora darrera els finestrals de Mamayoga.

Les nostres classes es caracteritzen pel dinamisme; així que mouràs la teva columna, posaràs fortes les teves cames i natges, allargaràs lumbars, cuidaràs del nervi ciàtic, activaràs la circulació de tot el cos, obriràs la teva pelvis, preparant-la per al part, i un llarg etcètera. Sempre recordant-te que t'escoltis, que tu saps fins on i que deixis l'autoexigència fora, les postures no han d'estar “perfectes”, t'han d'asseure bé. A tots els moviments o postures tindrem molt en compte el nadó, que habita en tu i que també gaudeix de la sessió.

A cada classe de ioga per a embarassades treballarem molt la respiració, així com la consciència del sòl pelvià. Depenent de l'objectiu d'aquesta sessió farem servir pilotes o fisiobalons, ballarem, farem respiracions o postures per al part.

Després de l'acció ve el descans, així que ens tombarem sobre el costat esquerre amb coixins de lactància perquè estiguis més còmoda i gaudirem uns minuts de la relaxació. Ara vindrà la meditació, cantant un mantra o en silenci. Com sempre diem, les embarassades esteu més intuïtives que en qualsevol altre moment de la vida, de manera que és vital tenir moments d'escolta interna. Cantar mantres obre el cor, relaxa l'úter i encara que pensis que cantes malament, al teu bebè li encanta!

Finalment, ens acomiadem amb el “Etern Sol”, un prec per a tu i per al teu bebè.

Assisteix a una de les nostres classes de Ioga per a Embarassades i descobreix aquesta gran experiència i gran tribu.

caCA

Ens fa molta pena veure't deixar la tribu... Gràcies per haver compartit aquest viatge amb nosaltres!

En fer clic al següent botó accediràs a la teva secció de subscripcions on veuràs una taula amb informació sobre la teva subscripció.

Per cancel·lar, fes clic al botó «Veure» a la dreta de la taula i després, a l'opció «Cancel·lar».

I si passes a la quota d'acompanyament?

Seguirem al teu costat per 24,90€/mes

Si cancel·les, perdràs el teu accés a tots els nostres serveis, però fa molt de temps que estem juntes i volem seguir al teu costat amb la nostra quota d'acompanyament, exclusiva per a alumnes.

Seguirem al teu costat per 24,90€/mes

×

Fes clic en un dels nostres membres per parlar per WhatsApp o contacta amb nosaltres.

× T'ajudem?