Online al 50% codi: MAMAYOGA50

50% per sempre en línia codi: PORSEMPRE50

Mamayoga

Escrit per Àgata Subirats

 17,00€

Compra aquest llibre a Mamayoga, vine a buscar-lo al nostre centre i t'ho lliurarem signat i dedicat per Àgata!

Mamayoga és una guia completa, útil i ricament il·lustrada per descobrir tots els beneficis que aporta aquesta disciplina mil·lenària al cos ia la ment, des de la concepció al postpart.

El llibre inclou asanes, mantres i exercicis de meditació i de respiració idonis per a cada trimestre. També ofereix un acompanyament emocional per ajudar la dona embarassada a escoltar-se, a connectar amb si mateixa i amb el seu nadó, a apoderar-se ia millorar el benestar amb la parella i amb tota la família durant aquesta revolució vital

«Un llibre meravellós que m'ha ajudat molt en el postpart i que tant de bo hagués llegit durant l'embaràs o, encara millor, durant el temps en què buscava concebre.»

– Olivia

«Un llibre ple de saviesa però sobretot amor. El millor regal per a qualsevol embarassada o mare.»

– Gerard

«Tenia ganes de trobar un llibre així. Que fos ràpid de llegir, és clar i amb les recomanacions i exercicis variats per a totes les fases de l'embaràs. M'ha semblat increïble. Molt bonic compartir-ho amb la meva tripeta.»

– Rosada

DEMANA EL TEU LLIBRE!

Compra el teu llibre signat directament al nostre centre, hauràs de venir a recollir-lo i pagar-lo a Mamayoga a Carrer Pere Serafí 29, Barcelona.

caCA

Ens fa molta pena veure't deixar la tribu... Gràcies per haver compartit aquest viatge amb nosaltres!

En fer clic al següent botó accediràs a la teva secció de subscripcions on veuràs una taula amb informació sobre la teva subscripció.

Per cancel·lar, fes clic al botó «Veure» a la dreta de la taula i després, a l'opció «Cancel·lar».

I si passes a la quota d'acompanyament?

Seguirem al teu costat per 24,90€/mes

Si cancel·les, perdràs el teu accés a tots els nostres serveis, però fa molt de temps que estem juntes i volem seguir al teu costat amb la nostra quota d'acompanyament, exclusiva per a alumnes.

Seguirem al teu costat per 24,90€/mes

×

Fes clic en un dels nostres membres per parlar per WhatsApp o contacta amb nosaltres.

× T'ajudem?