Mamayoga

Escrit per Àgata Subirats

 17,00€

Compra aquest llibre a Mamayoga, vine a buscar-lo al nostre centre i t'ho lliurarem signat i dedicat per Àgata!

Mamayoga és una guia completa, útil i ricament il·lustrada per descobrir tots els beneficis que aporta aquesta disciplina mil·lenària al cos ia la ment, des de la concepció al postpart.

El llibre inclou asanes, mantres i exercicis de meditació i de respiració idonis per a cada trimestre. També ofereix un acompanyament emocional per ajudar la dona embarassada a escoltar-se, a connectar amb si mateixa i amb el seu nadó, a apoderar-se ia millorar el benestar amb la parella i amb tota la família durant aquesta revolució vital

«Un llibre meravellós que m'ha ajudat molt en el postpart i que tant de bo hagués llegit durant l'embaràs o, encara millor, durant el temps en què buscava concebre.»

– Olivia

«Un llibre ple de saviesa però sobretot amor. El millor regal per a qualsevol embarassada o mare.»

– Gerard

«Tenia ganes de trobar un llibre així. Que fos ràpid de llegir, és clar i amb les recomanacions i exercicis variats per a totes les fases de l'embaràs. M'ha semblat increïble. Molt bonic compartir-ho amb la meva tripeta.»

– Rosada

DEMANA EL TEU LLIBRE!

Compra el teu llibre signat directament al nostre centre, hauràs de venir a recollir-lo i pagar-lo a Mamayoga a Carrer Pere Serafí 29, Barcelona.

caCA