Prova gratis 15 dies de ioga i acompanyament online!

Natalia Celma

Dietista nutricionista especialitzada en matern infantil

Sóc mare, dietista – nutricionista, educadora en diabetis i faig consultes de nutrició i alimentació matern infantil. Em vaig diplomar en nutrició i dietètica el 2010 i vaig poder començar a treballar aquell mateix any.

Poc després de començar la meva pràctica clínica vaig veure la necessitat d'especialitzar-me en diabetis i des de llavors no he parat de formar-me per adquirir coneixements en diferents àmbits. A més de 12 anys de treball a la consulta, he pogut ser docent d'universitat durant 3 anys.

Vaig tenir la sort de viure el meu embaràs i maternitat com a alumna a Mamayoga i això em va apoderar. Així que em fa tremendament feliç involucrar-me en un projecte que m'ha aportat tant. 

caCA

Ens fa molta pena veure't deixar la tribu... Gràcies per haver compartit aquest viatge amb nosaltres!

En fer clic al següent botó accediràs a la teva secció de subscripcions on veuràs una taula amb informació sobre la teva subscripció.

Per cancel·lar, fes clic al botó «Veure» a la dreta de la taula i després, a l'opció «Cancel·lar».

I si passes a la quota d'acompanyament?

Seguirem al teu costat per 24,90€/mes

Si cancel·les, perdràs el teu accés a tots els nostres serveis, però fa molt de temps que estem juntes i volem seguir al teu costat amb la nostra quota d'acompanyament, exclusiva per a alumnes.

Seguirem al teu costat per 24,90€/mes

×

Fes clic en un dels nostres membres per parlar per WhatsApp o contacta amb nosaltres.

× T'ajudem?