Online al 50% codi: MAMAYOGA50

50% per sempre en línia codi: PORSEMPRE50

Li Lin 

Professora de Ioga

Practicant, professora i formadora de ioga amb estudis de Medicina Tradicional Xinesa i cursant el grau de Psicologia. Amant de les acrobàcies, el moviment lliure i l'esport en general. Des del 2014 que el ioga forma part de la meva rutina, és la meva llar i moltes vegades el meu refugi.

M'agrada veure com la pràctica de ioga ajuda les persones a sentir-se millor, fins i tot de vegades, generant un canvi intern tan fort del que ja no hi ha marxa enrere. 

La prioritat a les meves classes és que et sentis còmoda, li donis un descans a la teva ment i gaudeixis del teu cos. T'invito que connectis amb el teu interior, t'obris al canvi i sentis la vida que creix dins teu. Per mi és un plaer acompanyar-te en aquesta aventura.

caCA

Ens fa molta pena veure't deixar la tribu... Gràcies per haver compartit aquest viatge amb nosaltres!

En fer clic al següent botó accediràs a la teva secció de subscripcions on veuràs una taula amb informació sobre la teva subscripció.

Per cancel·lar, fes clic al botó «Veure» a la dreta de la taula i després, a l'opció «Cancel·lar».

I si passes a la quota d'acompanyament?

Seguirem al teu costat per 24,90€/mes

Si cancel·les, perdràs el teu accés a tots els nostres serveis, però fa molt de temps que estem juntes i volem seguir al teu costat amb la nostra quota d'acompanyament, exclusiva per a alumnes.

Seguirem al teu costat per 24,90€/mes

×

Fes clic en un dels nostres membres per parlar per WhatsApp o contacta amb nosaltres.

× T'ajudem?