Online al 50% codi: MAMAYOGA50

50% per sempre en línia codi: PORSEMPRE50

Preguntes freqüents

Classes de ioga

Pots començar quan tu ho sentis, no hi ha un moment específic. A les nostres classes no fem cap postura que sigui perjudicial ni per a tu ni per al teu nadó, el moment de començar és quan tu vulguis. 

Veure classes de ioga embaràs >

Si vols fer una classe completa on line la pots fer des d'un mes aproximadament després del part, depenent per descomptat de les teves ganes i de com et sentis. Per venir a Mamayoga a fer la classe presencial si has de desplaçar-te millor esperar després de la quarantena. En tot cas, el que sí que pots fer des de la setmana d'haver parit són els primers 10 minuts d'estiraments de les classes en línia. Et vindran genial!

Si has parit per cesària, millor esperar 8 setmanes per començar les classes. 

Veure classes de postpart > 

Sí! Les nostres classes estan adaptades a tots els nivells, la majoria de les nostres alumnes comencen des de zero: a poc a poc i al teu ritme aniràs genial!

 

Veure classes presencials > 

Les classes presencials de Ioga embaràs duren una hora. Mentre que les classes de Ioga postpart duren 50 minuts per adaptar-nos millor als ritmes dels nadons. En format en línia a més tenim classes express que duren 20 minuts. 

Veure classes en línia > 

Veure classes presencials > 

Només roba còmoda i estoreta, encara que si véns a classes presencials podem deixar-te'n una per a la prova.

Ioga presencial

Sí! Vine a la classe amb el teu bebè! Aquesta és la idea 🙂 Tenim reservada una part de la classe per gaudir junts. I si algun dia vols o pots venir sola també ho pots fer sense problema. A més, recorda que, si vols venir a una classe sense nadons, al nostre centre Mamayoga tens les classes de ioga dona. 

Veure classes de ioga dona > 

Fins que el teu nadó comenci a gatejar; després pots venir sola a les classes de ioga dona. 

Veure classes de ioga postpart > 

Les classes presencials duren una hora. A on line a més tenim classes express que duren 20 minuts, són genials per quan tens poc temps. 

Veure classes de ioga online > 

És clar! Pots canviar-te de la nostra tarifa de 5 classes al mes a 9 i viceversa, però ho has de fer coincidir amb l'inici d'un mes natural. No et podràs canviar de quota a meitat de mes per ampliar o reduir la teva tarifa.

Pots donar-te de baixa fins al dia 26 del mes previ. Recordeu que les nostres quotes presencials es regeixen per mesos naturals. Escriu-nos a info@mamayoga.es i et tramitem la baixa sense cap problema.

La matrícula és gratuïta per a noves altes o mares amb un segon o següents embarassos que ja hagin format part de la tribu.

La matrícula tindrà un cost de 35€ si has format part de Mamayoga i vols tornar a apuntar-te amb nosaltres per acompanyar el teu postpart.

Classes en línia

Totes les que vulguis! Tant en directe com en diferit.

Sí! Totes les classes en línia queden gravades i les pots fer quan vulguis. 

Podeu provar l'estil de les nostres classes d'embaràs on line aquí (Codi %9PiSHi0) i de les classes de postpart o ioga dona aquí (Codi *K0hfY%9).

Tingues en compte que cada professora té un toc personal.

Podeu provar l'estil de les nostres classes d'embaràs on line aquí  i de les classes de postpart o ioga dona aquí .

Tingues en compte que cada professora té un toc personal. 

No, per mantenir la confidencialitat i lespai de seguretat entre nosaltres no gravem els grups dacompanyament. 

Veure grups d'acompanyament >

caCA

Ens fa molta pena veure't deixar la tribu... Gràcies per haver compartit aquest viatge amb nosaltres!

En fer clic al següent botó accediràs a la teva secció de subscripcions on veuràs una taula amb informació sobre la teva subscripció.

Per cancel·lar, fes clic al botó «Veure» a la dreta de la taula i després, a l'opció «Cancel·lar».

I si passes a la quota d'acompanyament?

Seguirem al teu costat per 24,90€/mes

Si cancel·les, perdràs el teu accés a tots els nostres serveis, però fa molt de temps que estem juntes i volem seguir al teu costat amb la nostra quota d'acompanyament, exclusiva per a alumnes.

Seguirem al teu costat per 24,90€/mes

×

Fes clic en un dels nostres membres per parlar per WhatsApp o contacta amb nosaltres.

× T'ajudem?