Online al 50% codi: MAMAYOGA50

50% per sempre en línia codi: PORSEMPRE50

Massatge per a embarassades i mares

La Susana ofereix un espai relaxat i segur on deixar-se cuidar, amb amor, des de l'experiència i l'empatia.

consulta quiromassatge

Sóc la Susana, la mare d'una nena i un nen, i també titulada a Fisioteràpia i Quiromassatge. Durant la meva trajectòria professional m'he centrat en la primera infància però, arran de la maternitat, m'he interessat en la cura de la mare gestant.

El meu pas per Mamayoga m'ha enriquit personalment i m'ha obert un nou camí. Allà vaig trobar una tribu, un suport, una caloreta acollidora que encara m'acompanya i em sento feliç de poder-ne formar part. La maternitat ha estat una experiència transformadora per a mi on m'he redescobert i he positivitzat la meva vulnerabilitat. 

"Permetre'm ser cuidada per poder cuidar"

 

 

Això és el que ofereixo a Mamayoga, un espai de mim on sentir-te cuidada i acompanyada, on connectar amb la teva necessitat. La meva proposta és un massatge adaptat a les particularitats de cada persona, un moment d'escolta per reequilibrar el cos. Valorarem juntes la intervenció més adequada en cada moment: massatge relaxant, descontracturant, drenant o una combinació.

Susana Pérez Verdú

55€ per a alumnes

60€ per a no alumnes

susanaperezverdu@gmail.com

657 36 22 43

caCA

Ens fa molta pena veure't deixar la tribu... Gràcies per haver compartit aquest viatge amb nosaltres!

En fer clic al següent botó accediràs a la teva secció de subscripcions on veuràs una taula amb informació sobre la teva subscripció.

Per cancel·lar, fes clic al botó «Veure» a la dreta de la taula i després, a l'opció «Cancel·lar».

I si passes a la quota d'acompanyament?

Seguirem al teu costat per 24,90€/mes

Si cancel·les, perdràs el teu accés a tots els nostres serveis, però fa molt de temps que estem juntes i volem seguir al teu costat amb la nostra quota d'acompanyament, exclusiva per a alumnes.

Seguirem al teu costat per 24,90€/mes

×

Fes clic en un dels nostres membres per parlar per WhatsApp o contacta amb nosaltres.

× T'ajudem?