Online al 50% codi: MAMAYOGA50

Estem de part!

Preparació al part i postpart en parella amb Àgata Subirats.

A Estem de part! realitzem una preparació al part i postpart en parella. És un taller de caràcter no sanitari, on farem ioga i també parlarem del part i del postpart.

De forma molt pràctica, us anireu amb trucs per viure l'embaràs molt connectats, massatges i respiracions per al part i idees de cures per al postpart.

Treballarem intensament el paper de la parella com a acompanyant del procés.

Un espai únic per compartir i gaudir de l'embaràs, preparar-vos per al part, viure aquest procés màgic i connectar amb el vostre nadó. Una trobada per a la parella, per relaxar-vos i respirar conjuntament. Una oportunitat d'intercanvi, comunicació i interacció entre vosaltres i el nadó, a nivell físic, emocional i espiritual, que permet reforçar el vincle com a parella i com a família.

“Moltes gràcies Àgata!!!! Ens has empoderat 💪🏼 i ajudat sobretot per arribar sense pors al part ia com preparar el postpart!!! Ets un amor 💕

Sílvia

“Àgata, moltes gràcies! Al meu company ia mi ens ha encantat i ha resultat molt i molt enriquidor en molts sentits aquest taller. Preciós treball. ”

Elisabet

“Gràcies Àgata per aquest curs tan meravellós i donat amb tant d'amor i saviesa. Estem amb les piles carregades per al part i postpart💘. Estava convençuda que Marco sortiria aquesta nit...però al contrari... és la nit que millor he dormit en molt de temps.”🤦♀😆

Tamara

“Gràcies a les classes i al taller de prepart a mamaioga he pogut viure un embaràs de manera més conscient, compartir i travessar pors, posar-me en forma, preparar-me psicològicament i apoderar-me per viure un dels moments més especials de la vida com és donar a llum a la meva filla. Per tot, gràcies a tot l'equip.”

Elisabet Ros

18 febrer 2023

Presencial (55€*) | Online (45€*)

A Mamayoga (Carrer Pere Serafi, 29)

17h a 20h

*No alumnes 10€ més cada taller

16 Desembre 2022

Presencial (55€*)

Online (45€*)

17h a 20h

*No alumnes 10€ més cada taller

13 Gener 2023

Presencial (55€*)

Online (45€*)

17h a 20h

*No alumnes 10€ més cada taller

ONLINE - 45€*

30 Novembre 2022

17h a 19.30h

*No alumnes 55€.

INSCRIU-TE O PREGUNTA'NS!

Inscriu-te a través del formulari perquè t'ho gestionem directament o explica'ns els teus dubtes i t'ajudem!

caCA

Ens fa molta pena veure't deixar la tribu... Gràcies per haver compartit aquest viatge amb nosaltres!

Atendrem la teva sol·licitud i t'avisarem quan l'hàgim processat.

I si passes a la quota d'acompanyament?

Seguirem al teu costat per 24,90€/mes

Si cancel·les, perdràs el teu accés a tots els nostres serveis, però fa molt de temps que estem juntes i volem seguir al teu costat amb la nostra quota d'acompanyament, exclusiva per a alumnes.

Seguirem al teu costat per 24,90€/mes

Obrir xat
T'ajudem? 💭
Benvinguda a Mamayoga! ♥️