Online al 50% codi: MAMAYOGA50

¡Estamos de posparto!

Estamos de posparto impartido por Àgata Subirats

Un taller per recol·locar tots aquells canvis que ens estan succeint com a parella i com a família un cop el nadó ja ha nascut.

Farem ioga per tornar a connectar l'un amb l'altre, i parlarem d'hormones, de lactància, de libido, dels canvis en la sexualitat, de la tornada a la feina remunerada, de quin és el paper de la parella, de com ens resituem amb els altres fills.

I tornarem a l'essència, aquest amor que ha creat el nadó.

“Gràcies Àgata per aquest curs tan meravellós i donat amb tant d'amor i saviesa. Estem amb les piles carregades per al part i postpart💘. Estava convençuda que Marco sortiria aquesta nit...però al contrari... és la nit que millor he dormit en molt de temps.”🤦♀😆

Tamara

“Gràcies a les classes i al taller de prepart a mamaioga he pogut viure un embaràs de manera més conscient, compartir i travessar pors, posar-me en forma, preparar-me psicològicament i apoderar-me per viure un dels moments més especials de la vida com és donar a llum a la meva filla. Per tot, gràcies a tot l'equip.”

Elisabet Ros

Properament

Presencial (45€ per família)

A Mamayoga (Carrer Pere Serafi, 29)

11h a 12.30h

INSCRIU-TE O PREGUNTA'NS!

Inscriu-te a través del formulari perquè t'ho gestionem directament o explica'ns els teus dubtes i t'ajudem!

caCA

Ens fa molta pena veure't deixar la tribu... Gràcies per haver compartit aquest viatge amb nosaltres!

En fer clic al següent botó accediràs a la teva secció de subscripcions on veuràs una taula amb informació sobre la teva subscripció.

Per cancel·lar, fes clic al botó “Veure” a la dreta de la taula i després, a l'opció “Cancel·lar”.

I si passes a la quota d'acompanyament?

Seguirem al teu costat per 24,90€/mes

Si cancel·les, perdràs el teu accés a tots els nostres serveis, però fa molt de temps que estem juntes i volem seguir al teu costat amb la nostra quota d'acompanyament, exclusiva per a alumnes.

Seguirem al teu costat per 24,90€/mes

Obrir xat
T'ajudem? 💭
Benvinguda a Mamayoga! ♥️