Prova gratis 15 dies de ioga i acompanyament online!

Amor en colors

Facebook
Twitter
WhatsApp
Instagram

Quan ens quedem embarassades d'un segon o tercer fill, la majoria de dones pensem que no serà possible voler-ho igual que el primer. Desfer-nos igual amb la seva mirada, amb la seva olor, la mateixa il·lusió de veure'l créixer… Tampoc ens cuidem igual, ja no podem estar hores només sentint les seves patadetes, i sovint no fem cap activitat, ni preparació al part; i ens sentim culpables amb aquest fill que portem al ventre.

Estem tan bolcades a la criança del primer, que de l'embaràs del segon gairebé no ens recordem.

Però després del part… tot canvia. Ens tornem a enamorar d'aquesta olor celestial de nounat i d'aquella mirada plena de puresa. I ara ens sentim culpables per aquest fill gran, a qui no podem atendre, que té més rebequeries que mai, crida i salta al costat del nadó que dorm i que als nostres ulls s'ha convertit en el mateix «Conan el Bàrbar».

I és que les dones, per desgràcia i per herència, tenim aquesta tendència, culpabilitzar-nos.

Però els dies passen, les teves hormones s'estabilitzen i és aleshores, quan t'adones que l'amor no s'ha dividit, sinó que s'ha multiplicat i que pots estimar sense límits dos, tres… Pots estimar amb la mateixa intensitat, però estimes de la mateixa manera?

Jo estimo els meus tres fills i filles en diferents colors. Mai no podré escollir-ne un abans que un altre. La intensitat és la mateixa, els colors, diferents.

A tu Zoe, t'estimo en vermell perquè tu em vas fer mare, perquè la teva força va encendre en flames les meves entranyes i mai no tornaré a ser la mateixa; perquè per tu he lluitat espasa a la mà i perquè els teus ulls em recorden per força ardent de les dones.

A tu Pep, t'estimo en groc perquè el nostre amor és alegre i brilla com el sol; perquè cada dia em recordes que la vida és preciosa i divertida.

I a tu Cai, t'estimo en blau perquè ets calma i pausa, perquè ets tebi i suau i perquè, com a tercer fill, la meva maternitat és en tu més serena.

I és que, al nostre cor infinit de dona, neixen aquests fils invisibles. Deixa anar la culpa i gaudeix dels colors.

caCA

Ens fa molta pena veure't deixar la tribu... Gràcies per haver compartit aquest viatge amb nosaltres!

En fer clic al següent botó accediràs a la teva secció de subscripcions on veuràs una taula amb informació sobre la teva subscripció.

Per cancel·lar, fes clic al botó «Veure» a la dreta de la taula i després, a l'opció «Cancel·lar».

I si passes a la quota d'acompanyament?

Seguirem al teu costat per 24,90€/mes

Si cancel·les, perdràs el teu accés a tots els nostres serveis, però fa molt de temps que estem juntes i volem seguir al teu costat amb la nostra quota d'acompanyament, exclusiva per a alumnes.

Seguirem al teu costat per 24,90€/mes

×

Fes clic en un dels nostres membres per parlar per WhatsApp o contacta amb nosaltres.

× T'ajudem?