Online al 50% codi: MAMAYOGA50

Prova 14 DIES GRATIS codi: PINKFRIDAY

Amor en colors

Facebook
Twitter
WhatsApp
Instagram

Quan ens quedem embarassades d'un segon o tercer fill, la majoria de dones pensem que no serà possible voler-ho igual que el primer. Desfer-nos igual amb la seva mirada, amb la seva olor, la mateixa il·lusió de veure'l créixer… Tampoc ens cuidem igual, ja no podem estar hores només sentint les seves patadetes, i sovint no fem cap activitat, ni preparació al part; i ens sentim culpables amb aquest fill que portem al ventre.

Estem tan bolcades a la criança del primer, que de l'embaràs del segon gairebé no ens recordem.

Però després del part… tot canvia. Ens tornem a enamorar d'aquesta olor celestial de nounat i d'aquella mirada plena de puresa. I ara ens sentim culpables per aquest fill gran, a qui no podem atendre, que té més rebequeries que mai, crida i salta al costat del nadó que dorm i que als nostres ulls s'ha convertit en el mateix «Conan el Bàrbar».

I és que les dones, per desgràcia i per herència, tenim aquesta tendència, culpabilitzar-nos.

Però els dies passen, les teves hormones s'estabilitzen i és aleshores, quan t'adones que l'amor no s'ha dividit, sinó que s'ha multiplicat i que pots estimar sense límits dos, tres… Pots estimar amb la mateixa intensitat, però estimes de la mateixa manera?

Jo estimo els meus tres fills i filles en diferents colors. Mai no podré escollir-ne un abans que un altre. La intensitat és la mateixa, els colors, diferents.

A tu Zoe, t'estimo en vermell perquè tu em vas fer mare, perquè la teva força va encendre en flames les meves entranyes i mai no tornaré a ser la mateixa; perquè per tu he lluitat espasa a la mà i perquè els teus ulls em recorden per força ardent de les dones.

A tu Pep, t'estimo en groc perquè el nostre amor és alegre i brilla com el sol; perquè cada dia em recordes que la vida és preciosa i divertida.

I a tu Cai, t'estimo en blau perquè ets calma i pausa, perquè ets tebi i suau i perquè, com a tercer fill, la meva maternitat és en tu més serena.

I és que, al nostre cor infinit de dona, neixen aquests fils invisibles. Deixa anar la culpa i gaudeix dels colors.

També et pot interessar

caCA

Ens fa molta pena veure't deixar la tribu... Gràcies per haver compartit aquest viatge amb nosaltres!

En fer clic al següent botó accediràs a la teva secció de subscripcions on veuràs una taula amb informació sobre la teva subscripció.

Per cancel·lar, fes clic al botó «Veure» a la dreta de la taula i després, a l'opció «Cancel·lar».

I si passes a la quota d'acompanyament?

Seguirem al teu costat per 24,90€/mes

Si cancel·les, perdràs el teu accés a tots els nostres serveis, però fa molt de temps que estem juntes i volem seguir al teu costat amb la nostra quota d'acompanyament, exclusiva per a alumnes.

Seguirem al teu costat per 24,90€/mes

×

Fes clic en un dels nostres membres per parlar per WhatsApp o contacta amb nosaltres.

× T'ajudem?