Prova gratis 15 dies de ioga i acompanyament online!

Què necessites per a les teves classes de ioga en línia durant l'embaràs?

Facebook
Twitter
WhatsApp
Instagram
Descobreix què necessites per a les teves classes de ioga en línia

Una bona manera de practicar ioga durant el teu embaràs és amb l'opció de les classes de ioga online des de la comoditat de casa teva i al teu ritme. Avui des de Mamayoga t'expliquem què necessites per a les teves classes de ioga en línia durant l'embaràs?

Classes de ioga online prenatal

Quan estàs embarassada no és tan fàcil trobar classes específiques de ioga per a embaràs prop de casa teva i que coincideixin amb els teus horaris. És per aquest motiu que les classes de ioga online van arribar per quedar-s'hi, és un bon complement a la teva pràctica presencial, ja que s'ajusten als teus horaris i ritme de vida. Et serviran tant si vols practicar més cops per setmana, com si estàs lluny del centre, t'agrada practicar des de casa, o ets al teu lloc de vacances, etc.

Roba còmoda i un lloc harmoniós són dues coses que necessites per a les teves classes de ioga en línia

Una classe de ioga online té els mateixos beneficis de les classes presencials de ioga prenatal. Perquè com li encanta comentar a Àgata, directora de Mamayoga, “passem pantalles”. Et sentiràs igualment sostinguda i amb els grups d'acompanyament i xats podràs preguntar qualsevol dubte que et sorgeixi a les classes.

Així que vegem què necessites per gaudir de les teves classes de ioga en línia.

Què necessites per a les teves classes de ioga en línia?

Espai

No cal un gran espai per realitzar la pràctica, però sí que et recomanem que sigui harmoniós i puguis practicar sense massa interrupcions. L'ideal seria que sempre practiquis al mateix lloc i horari, ja sigui a casa oa l'aire lliure. Així la teva ment associarà aquest espai i moment alhora per relaxar-se i connectar amb tu i amb el nadó, el nadó.

Has de poder, en col·locar-te damunt la teva estoreta, moure't en totes direccions amb els braços oberts sense que hi hagi res que ho impedeixi. Algunes classes de ioga online per a embarassades es realitzen amb el suport de la paret, així que tingues a prop una paret clar per si de cas.

Material necessari (o no)

Encara que el material mai és imprescindible a les classes de ioga, tenir-lo pot ajudar a estar més còmoda i practicar més a gust. A continuació, t'expliquem quin material pots fer servir a les classes de ioga online i com substituir-lo en cas que no en disposis.

Recorda fer-te amb una estoreta i tenir coixins a mà

Et proposem el següent:

  • Una estoreta o mat que no rellisqui. No importa el material, però sí que et doni sensació de seguretat sobretot si vols realitzar algunes de les pràctiques més actives en què et mouràs i no voldràs que la teva estoreta llisqui. Si no en disposes improvisa amb una tovallola gruixuda, fent-la servir només en els moments en què estiguis a terra.
  • Coixins suaus de diferents mides. Així en podràs posar algun entre les cames o sota el cap quan t'estires de costat. També un una mica més consistent o dur per asseure't a sobre. Hi ha els coixins de lactància llargs i mal·leables que pots fer-los servir també per practicar. O també pots fer servir una manta enrotllada i llest.
  • Manta o xal per tapar-te si fos necessari. Encara que durant el teu embaràs el teu foc intern augmentarà, potser en la relaxació necessites tapar alguna part del teu cos. Les mussolines suaus de cotó són fantàstiques per a això ia més usant-les les aniràs impregnant de la teva olor abans de l'arribada del nadó, la nadó.
  • Roba còmoda. No et compliquis, que la teva roba sigui còmoda perquè puguis fer tots els moviments sense que res et molesti. Xandall, malles, samarretes folgades, roba de premamà, el que tu decideixis, però comoditat, abans de res.
  • Un dispositiu per reproduir les classes. Pots fer les classes de ioga en línia directament amb el teu mòbil, tauleta o ordinador amb connexió a internet. Si et van les tecnologies potser vols projectar-lo en una pantalla gran o el televisor per veure'l millor sense haver de mirar la pantalla petita del mòbil. Les classes en directe i els grups d'acompanyament de Mamayoga es transmeten usant l'aplicació Zoom. Mentre que les classes en diferit i enregistraments són enllaços que trobaràs a la nostra plataforma o aula virtual.
  • Pilota d'exercicis o fitball. Encara que és opcional, la pilota d'exercicis o fitball us serà de gran ajuda per alliberar tensió, donar moviment i estirar-vos en els últims mesos del vostre embaràs. Hi ha classes específiques de ioga prenatal en línia amb aquesta pilota, així que si en disposes una podràs realitzar-les. Els trobaràs de moltes talles, comprova la teva, que en estar inflat i asseure't a sobre et permeti estar asseguda amb els peus a terra i et quedin els genolls per sota dels engonals.
  • Un altre material com cinturons de ioga, blocs, material de fitness, etc. És totalment opcional, el pots fer servir si ja en disposes. Si no, pots substituir-lo per coixins, cinturó de barnús o xal llarg, garrafa d'aigua, etc.

Planifica la teva rutina

El temps és el tercer element a tenir en compte quan planifiquis els teus classes de ioga prenatal online. És important que dediquis un temps abans i després de la classe per entrar i relaxar-te i sortir-ne sense presses.

Planifica la teva rutina setmanal decidint de quant temps disposes per fer les classes. Veuràs que n'hi ha algunes més curtes de 20 minuts perquè puguis realitzar-les en menys de mitja hora. Així que busca un temps per dedicar-te a tu i al nadó a la criatura.

La pràctica regular a petites dosis serà molt més beneficiosa que la realitzada de forma puntual on t'hi deixis la vida. Gaudeix practicant que t'omplin les endorfines i l'oxitocina.

Ja només em queda convidar-te a provar les nostres classes de ioga online per a embaràs, postpart i mares, on podràs gaudir de la teva pràctica acompanyada per un gran equip de professionals a la teva disposició.

Descobreix què necessites per a les teves classes de ioga en línia
caCA

Ens fa molta pena veure't deixar la tribu... Gràcies per haver compartit aquest viatge amb nosaltres!

En fer clic al següent botó accediràs a la teva secció de subscripcions on veuràs una taula amb informació sobre la teva subscripció.

Per cancel·lar, fes clic al botó «Veure» a la dreta de la taula i després, a l'opció «Cancel·lar».

I si passes a la quota d'acompanyament?

Seguirem al teu costat per 24,90€/mes

Si cancel·les, perdràs el teu accés a tots els nostres serveis, però fa molt de temps que estem juntes i volem seguir al teu costat amb la nostra quota d'acompanyament, exclusiva per a alumnes.

Seguirem al teu costat per 24,90€/mes

×

Fes clic en un dels nostres membres per parlar per WhatsApp o contacta amb nosaltres.

× T'ajudem?