Online al 50% codi: MAMAYOGA50

50% per sempre en línia codi: PORSEMPRE50

LES NOSTRES CLASSES

Ioga amb pilota des de casa

Les classes de ioga amb pilota per a embarassades són moviment i rialles. Són sessions diferents on enfortiràs els músculs d'esquena i abdomen. És important fer exercici durant l'embaràs per guanyar en mobilitat i treballar la musculatura més important per a la gestació. 

Només necessitaràs una pilota i podràs treballar des de casa, preparant-te per al part, respirant i donant-te un espai setmanal per a tu i el teu nadó.

Com és una de les nostres classes de ioga amb pilota?

Aprofitant la comoditat de la pilota donem curs a la pelvis per explorar tots els seus moviments, girs, flexions, extensions i pots, molts pots.

La verticalitat ens ajudarà a descansar i recarregar piles i la pilota ens ajudarà a estirar el cos i trobar espais nous. Veuràs postures noves a la pilota i altres clàssiques de ioga adaptades. Apta per a tots els trimestres, però ideal al tercer quan necessitis combinar mobilitat i descans.

Així que ja saps, pilotes ben inflades, peus ben ancorats ia moure't lliure que el teu embaràs i parteixo són moviment i llibertat.

Cuida't i prepara't per al part des de casa, amb la nostra
professora Sílvia, que t'acompanyarà a les classes online de ioga amb pilota.

caCA

Ens fa molta pena veure't deixar la tribu... Gràcies per haver compartit aquest viatge amb nosaltres!

En fer clic al següent botó accediràs a la teva secció de subscripcions on veuràs una taula amb informació sobre la teva subscripció.

Per cancel·lar, fes clic al botó «Veure» a la dreta de la taula i després, a l'opció «Cancel·lar».

I si passes a la quota d'acompanyament?

Seguirem al teu costat per 24,90€/mes

Si cancel·les, perdràs el teu accés a tots els nostres serveis, però fa molt de temps que estem juntes i volem seguir al teu costat amb la nostra quota d'acompanyament, exclusiva per a alumnes.

Seguirem al teu costat per 24,90€/mes

×

Fes clic en un dels nostres membres per parlar per WhatsApp o contacta amb nosaltres.

× T'ajudem?