Online al 50% codi: MAMAYOGA50

LES NOSTRES CLASSES

Ioga amb pilota des de casa

Les classes de ioga amb pilota per a embarassades són moviment i rialles. Són sessions diferents on enfortiràs els músculs d'esquena i abdomen. És important fer exercici durant l'embaràs per guanyar en mobilitat i treballar la musculatura més important per a la gestació. 

Només necessitaràs una pilota i podràs treballar des de casa, preparant-te per al part, respirant i donant-te un espai setmanal per a tu i el teu nadó.

Com és una de les nostres classes de ioga amb pilota?

Aprofitant la comoditat de la pilota donem curs a la pelvis per explorar tots els seus moviments, girs, flexions, extensions i pots, molts pots.

La verticalitat ens ajudarà a descansar i recarregar piles i la pilota ens ajudarà a estirar el cos i trobar espais nous. Veuràs postures noves a la pilota i altres clàssiques de ioga adaptades. Apta per a tots els trimestres, però ideal al tercer quan necessitis combinar mobilitat i descans.

Així que ja saps, pilotes ben inflades, peus ben ancorats ia moure't lliure que el teu embaràs i parteixo són moviment i llibertat.

Cuida't i prepara't per al part des de casa, amb la nostra
professora Sílvia, que t'acompanyarà a les classes online de ioga amb pilota.

caCA

Ens fa molta pena veure't deixar la tribu... Gràcies per haver compartit aquest viatge amb nosaltres!

Atendrem la teva sol·licitud i t'avisarem quan l'hàgim processat.

I si passes a la quota d'acompanyament?

Seguirem al teu costat per 24,90€/mes

Si cancel·les, perdràs el teu accés a tots els nostres serveis, però fa molt de temps que estem juntes i volem seguir al teu costat amb la nostra quota d'acompanyament, exclusiva per a alumnes.

Seguirem al teu costat per 24,90€/mes

Obrir xat
T'ajudem? 💭
Benvinguda a Mamayoga! ♥️