Online al 50% codi: MAMAYOGA50

Núria Segues

Professora de Ioga

Professora d'Embaràs, Postpart, Hatha, Vinyasa i Ashtanga

Motivada per trobar una mica de llum a un procés de salut que em tenia immersa en un bloqueig mental, emocional i físic, sentí la crida del ioga com a sanació personal. La primera formació va ser a Ashtanga al 2016 i l'ordre i la disciplina d'aquest tipus de ioga em va ajudar moltíssim a centrar-me en mi. 

Continué formant-me i per això vaig a parar a Bali on vaig fer tallers de High Fly Yoga, a Londres de Yin Yoga ia Mamayoga la formació d'Embaràs i postpart.

Justament durant la formació a Mamayoga tinc una revolució personal molt profunda. Sortia d'una relació i se'm va remoure el fet que potser no seria mai mare. Va ser molt intens i la formació em va ajudar a fer les paus ia no aferrar-me a cap pensament que em portava al malestar.

Avui en dia sóc mare de l'Àlex, nascut el Juny del 2021. Tot canvia si deixes anar les expectatives i et centres a tu i només tu.

caCA

Ens fa molta pena veure't deixar la tribu... Gràcies per haver compartit aquest viatge amb nosaltres!

En fer clic al següent botó accediràs a la teva secció de subscripcions on veuràs una taula amb informació sobre la teva subscripció.

Per cancel·lar, fes clic al botó “Veure” a la dreta de la taula i després, a l'opció “Cancel·lar”.

I si passes a la quota d'acompanyament?

Seguirem al teu costat per 24,90€/mes

Si cancel·les, perdràs el teu accés a tots els nostres serveis, però fa molt de temps que estem juntes i volem seguir al teu costat amb la nostra quota d'acompanyament, exclusiva per a alumnes.

Seguirem al teu costat per 24,90€/mes

Obrir xat
T'ajudem? 💭
Benvinguda a Mamayoga! ♥️