Online al 50% codi: MAMAYOGA50

50% per sempre en línia codi: PORSEMPRE50

Anna Fernández

Professora de Ioga

Sóc Anna, perquè em coneguis una mica més, sóc la mare, amant de l'esport i des de la meva humil experiència, aprenent de la vida, gràcies a un camí que vaig emprendre el 2016 relacionat amb el benestar i l'autoconeixement en l'àmbit de desenvolupament personal i autocura, on he indagat i segueixo fent-ho dia a dia i és des d'aquí que ho comparteixo.

Vaig descobrir el ioga gràcies a la meva professora de ballet clàssic i on a través seu juntament amb la meditació vaig començar a redefinir, vaig descobrir un món de calma, equilibri, guanyant més força a nivell físic i mental des d'un lloc on no hi havia exigència, ni perfeccionisme , cosa que feia temps que estava en desequilibri causat per diversos i intensos anys d'estrès laboral, autopilot i sense rumb treballant al món corporatiu amb gran responsabilitat.

Tot plegat, m'ha conduït a un procés de transformació que m'ha portat a la meva passió, on avui sóc professora de ioga vinyasa certificada a nivell internacional, embaràs i postpart i reduïdora en autocura. Acompanyo en cos i ànima a crear un estil de vida de benestar integral, enfocat perquè puguis viure sense estrès.

Així que estic feliç de poder compartir amb tu tot el meu coneixement, camí, i l'ensenyament amb els meus alumnes de qui tant aprenc diàriament.

Reconnecta amb la teva essència, amb el teu cor i recorda que el cos està dissenyat per tenir salut, estar bé i cuidar-te.

caCA

Ens fa molta pena veure't deixar la tribu... Gràcies per haver compartit aquest viatge amb nosaltres!

En fer clic al següent botó accediràs a la teva secció de subscripcions on veuràs una taula amb informació sobre la teva subscripció.

Per cancel·lar, fes clic al botó «Veure» a la dreta de la taula i després, a l'opció «Cancel·lar».

I si passes a la quota d'acompanyament?

Seguirem al teu costat per 24,90€/mes

Si cancel·les, perdràs el teu accés a tots els nostres serveis, però fa molt de temps que estem juntes i volem seguir al teu costat amb la nostra quota d'acompanyament, exclusiva per a alumnes.

Seguirem al teu costat per 24,90€/mes

×

Fes clic en un dels nostres membres per parlar per WhatsApp o contacta amb nosaltres.

× T'ajudem?