Online al 50% codi: MAMAYOGA50

Prova 14 DIES GRATIS codi: PINKFRIDAY

Consells per començar a practicar ioga a l'embaràs

Facebook
Twitter
WhatsApp
Instagram
Quan començar a practicar ioga a l'embaràs?

Ha arribat la gran notícia, estàs embarassada, i entre moltes coses, t'han recomanat fer ioga i no saps per on començar. Avui des de Mamayoga et donarem consells per començar a practicar ioga a l'embaràs.

Una activitat altament recomanable

El ioga és una activitat completa de intensitat cardiovascular baixa que es recomana a gran varietat de col·lectius per la seva versatilitat i adaptació. En el cas del ioga prenatal, enfocat al teu estat d'embarassada, són grans els beneficis que t'aportaran el ioga i la meditació.

Així practicar ioga a l'embaràs et pot ajudar entre molts a enfortir cos i ment, alleujar la simptomatologia física, retrobar el teu equilibri emocional i aprendre a confiar en tu.

Aleshores, per on començar a practicar ioga a l'embaràs?

Hi ha requisits previs?

Una cosa que et pots plantejar és si hi ha algun requisit abans de començar la teva pràctica. La veritat és que no. Pots començar en qualsevol moment del teu embaràs, no cal haver practicat abans ioga, ni ser molt flexible.

Vegem quatre consells o recomanacions bàsiques per començar a practicar ioga a l'embaràs.

Consells

Primer trimestre

El primer trimestre el teu cos experimentarà tots els canvis hormonals. Pot ser que la teva simptomatologia sigui intensa, incloent nàusees, vòmits, cansament extrem, etc. És per això que moltes mares esperen a l'arribada del segon trimestre per començar a practicar, sobretot si el seu embaràs és considerat de risc.

Segueix els consells de Mamayoga per començar a practicar ioga a l'embaràs

Si ja eres practicant de ioga i vols continuar amb la teva pràctica, o decideixes començar aviat, hauràs d'adaptar aquesta pràctica al primer trimestre. Fomenta la relaxació davant la força, separa les cames sempre per donar espai als teus malucs i evita una sèrie de postures que t'expliquem en aquest post.

Crea la teva rutina

Afegir el ioga com a part del teu rutina setmanal t'ajudarà a calmar els molestos símptomes físics: cansament, lumbàlgies, pesadesa, etc. Per això simplement organitza la teva agenda per afegir una o dues classes a la setmana de ioga.

A més, una bona rutina que inclogui activitat física saludable t'ajudarà a establir els ritmes d'activitat i descans que diguem que es descontrolen una mica durant el teu embaràs per l'efecte de les hormones.

Activitat plaent

Aquest és un recordatori important, no es tracta d'exigir-te i fer totes les classes possibles sense parar. Converteix el ioga en una activitat plaent on gaudir dels moviments, de la respiració i de la teva escolta interna.

A les classes de ioga et convidem a descobrir-te, a sentir el teu cos i els seus sensacions. Perquè visquis i habitas el teu cos físic, en aquest bell temps i espai compartit amb el nadó, el nadó.

Pren-te el teu temps

No corris, pren més temps per arribar i sortir. Adapta els teus horaris al teu ritme vital. Encara que et sentis al màxim de energia (sobretot si ets al segon trimestre), el teu cos té una altra activitat interna que mantenir i et demanarà cert fre en caminar o córrer pel carrer.

Arriba amb temps i gaudeix de la teva pràctica des de la calma. Que l'estat de ioga comenci ja abans i acabi molt més tard del temps que ets a la estoreta.

Roba còmoda

Busca roba còmoda i preferiblement folgada que no et molesti per practicar i permeti fer grans moviments i estiraments del teu cos.

Deixa't sorprendre

La pràctica de ioga per a l'embaràs inclou meditacions, connexió amb el nadó, cant prenatal, també temps per compartir amb altres mares al teu mateix estat. No busquis una pràctica ortodoxa i deixa't sorprendre per sensacions i emocions que no havies viscut abans.

A través del ioga et convidem a estar més íntima amb tot el que passa al teu interior, no només els canvis físics, sinó també els mentals i emocionals. Així tot allò que sorgeixi és benvingut, és escoltat, troba el seu espai.

Durant el embaràs les dones connectem amb la vida, amb la creació, amb donar llum. És un moment bonic per començar la pràctica de ioga i conèixer-te més enllà del cos físic.

Així que només ens queda convidar-te a començar la pràctica de ioga en l'embaràs amb nosaltres a les nostres classes presencials o la experiència en línia.

Quan començar a practicar ioga a l'embaràs?

També et pot interessar

caCA

Ens fa molta pena veure't deixar la tribu... Gràcies per haver compartit aquest viatge amb nosaltres!

En fer clic al següent botó accediràs a la teva secció de subscripcions on veuràs una taula amb informació sobre la teva subscripció.

Per cancel·lar, fes clic al botó «Veure» a la dreta de la taula i després, a l'opció «Cancel·lar».

I si passes a la quota d'acompanyament?

Seguirem al teu costat per 24,90€/mes

Si cancel·les, perdràs el teu accés a tots els nostres serveis, però fa molt de temps que estem juntes i volem seguir al teu costat amb la nostra quota d'acompanyament, exclusiva per a alumnes.

Seguirem al teu costat per 24,90€/mes

×

Fes clic en un dels nostres membres per parlar per WhatsApp o contacta amb nosaltres.

× T'ajudem?