Prova gratis 15 dies de ioga i acompanyament online!

LES NOSTRES CLASSES

Ioga postpart online i presencial a Barcelona

El ioga postpart és un espai per cuidar-te després del part, alhora que ets amb el nadó. Físicament treballarem totes les molèsties pròpies d'aquest moment vital, tensió a les espatlles, a la part alta de l'esquena, al coll… I farem exercicis propis per a la recuperació abdominal i de terra pèlvic. Hipopressius i exercicis de Kegel.

Emocionalment situarem totes aquestes emocions tan a flor de pell que estem vivint en aquest moment. Treballarem la paciència, l'amor incondicional, el silenci interior o l'atenció relaxada.

Compartiràs aquest moment amb altres dones que estan vivint el mateix que tu, i crearem un espai juntes, com a tribu, amb els nostres nadons, per escoltar-te i connectar-hi.

Com és una de les nostres classes de ioga postpart?

En arribar ens centrarem en el moment, cantant el mantra Om per connectar amb nosaltres i amb el nadó i deixar el món darrere dels finestrals de Mamayoga. També ens recordarem a nosaltres mateixes que el nadó estarà com hagi de ser, que no li exigirem (encara que sigui sense paraules) que estigui en silenci. 

Al nostre espai els nadons no molesten, es poden expressar amb naturalitat i sense judicis. Nosaltres com a mares els atendrem, donant-los pit o biberó quan ho necessitin, bressolant-los, dient-los cosetes. No tenim l'expectativa de fer tota la classe, sinó que és un moment per cuidar-te alhora que cuides del teu nadó. Aquest serà el gran objectiu a la classe: que vegis que pots compartir l'espai amb el teu fill/a alhora que cuides de tu.

Les nostres classes són sempre dinàmiques, així que començarem amb salutacions al sol, torsions, estiraments per a l'esquena, i més. A cada classe farem hipopressius, la tècnica per a la recuperació abdominal i de sòl pèlvic després del part.

Els darrers 15 minuts de classe, farem massatges i jocs de ioga per als nadons. A ells els encanta, els estimula i ens ajuda a fer vincle ia despertar aquesta connexió mare i fill. 

Per acabar, els cantarem i ens cantarem “El sol etern”, utilitzant el nostre poder de mares per donar-los tot el nostre amor i bons desitjos.

Quan pots començar les teves classes de Ioga Postpart?

Si heu tingut un part vaginal, podeu venir a classe unes 6 setmanes després de donar a llum. En canvi, si heu estat per cesària, haureu d'esperar a les 8 setmanes.

Fins quan pots venir a classe?

Fins que el teu nadó gategi! Després podràs continuar venint a classes de Ioga Dona per seguir cuidant-te i recolzant-te a la nostra tribu per la criança.

El nostre espai està pensat per a tu i el teu nadó, per cuidar-vos i expressar-vos amb naturalitat. Per compartir aquest moment juntes, sense judicis.

caCA

Ens fa molta pena veure't deixar la tribu... Gràcies per haver compartit aquest viatge amb nosaltres!

En fer clic al següent botó accediràs a la teva secció de subscripcions on veuràs una taula amb informació sobre la teva subscripció.

Per cancel·lar, fes clic al botó «Veure» a la dreta de la taula i després, a l'opció «Cancel·lar».

I si passes a la quota d'acompanyament?

Seguirem al teu costat per 24,90€/mes

Si cancel·les, perdràs el teu accés a tots els nostres serveis, però fa molt de temps que estem juntes i volem seguir al teu costat amb la nostra quota d'acompanyament, exclusiva per a alumnes.

Seguirem al teu costat per 24,90€/mes

×

Fes clic en un dels nostres membres per parlar per WhatsApp o contacta amb nosaltres.

× T'ajudem?