Prova gratis 15 dies de ioga i acompanyament online!

LES NOSTRES CLASSES

Ioga Dona online

Si els teus fills ja són grans, o no tens fills, però vols ser part de la nostra comunitat i busques un entorn d'escolta i acompanyament entre dones, la classe de ioga dona és per a tu.

Una pràctica una mica més canyera que les nostres classes de Ioga per a embarassades i Ioga Postpart però orientada al cos, al sentir i al cicle femení. Un espai per a tu mateixa, per cuidar-te.

Com és una de les nostres classes de ioga dona?

En aquestes classes treballem el cos, per posar-te fort, perquè no et faci mal res, per estar ben viva i sana. També treballem la paciència, l'humor i l'amor cap a nosaltres mateixes. I ho fem juntes, recolzant-nos i acompanyant-nos les unes a les altres. Cuida't per poder cuidar.

Realitzarem pràctiques de ioga pensades per a la dona, per cuidar el teu terra pèlvic, els teus músculs i la teva esquena. Començant per prendre'ns un moment per allunyar-nos del món, i acabant amb un espai de calma per a nosaltres mateixes.

Cuida't des de casa en una comunitat de dones.

caCA

Ens fa molta pena veure't deixar la tribu... Gràcies per haver compartit aquest viatge amb nosaltres!

En fer clic al següent botó accediràs a la teva secció de subscripcions on veuràs una taula amb informació sobre la teva subscripció.

Per cancel·lar, fes clic al botó «Veure» a la dreta de la taula i després, a l'opció «Cancel·lar».

I si passes a la quota d'acompanyament?

Seguirem al teu costat per 24,90€/mes

Si cancel·les, perdràs el teu accés a tots els nostres serveis, però fa molt de temps que estem juntes i volem seguir al teu costat amb la nostra quota d'acompanyament, exclusiva per a alumnes.

Seguirem al teu costat per 24,90€/mes

×

Fes clic en un dels nostres membres per parlar per WhatsApp o contacta amb nosaltres.

× T'ajudem?