Prova gratis 15 dies de ioga i acompanyament online!

La connexió entre ioga i embaràs: Com el ioga pot ajudar-te a connectar amb el teu nadó

Facebook
Twitter
WhatsApp
Instagram
ioga i embaràs

Hi ha una connexió entre ioga i embaràs més enllà dels beneficiosos exercicis físics. Es tracta de trobar-te amb el nadó, el nadó, d'establir el vostre enllaç únic. Avui des de Mamayoga t'expliquem com el ioga pot ajudar-te a connectar amb el teu nadó.

Tan connectades o tan desconnectades

Avui dia sembla que estem tan connectades mitjançant la tecnologia: mòbils, xarxes socials, aplicacions de tota mena, etc. que de vegades ens desconnectem de les persones i del que ens envolta. Aquesta tendència global no és una excepció per a les embarassades.

Rutina, treball, planificació del futur, compres de tot allò necessari per a la nova vida en camí, quefers a casa, etc. van allunyant la teva atenció del que és veritablement important: la teva connexió amb el nadó, la nadó. 

A més si ja ets mare, bi-mare, tri-mare, l'arribada d'un nou embaràs no us absenta de l'atenció sostinguda a tota la vostra prole. Per tant, és més fàcil estar una mica lluny de la realitat d'un embaràs en estar pendent al 100% dels altres fills o filles.

connexió entre ioga i embaràs

Tu crees la connexió entre ioga i embaràs

La bona notícia és que estàs a un segon de reprendre aquesta connexió entre ioga i embaràs d'una manera molt senzilla: aturant-te a escoltar. Mitjançant una escolta tranquil·la, amb les mans al teu ventre, sentint molt o poc els moviments del nadó, la nadó en funció de la setmana del teu embaràs. Però estant aquí i ara amb tu.

Tu crees la connexió entre la pràctica del ioga i el teu embaràs. Aturar, escoltar, no fer. I de sobte sorgeix alguna cosa.

T'invito a fer-ho en aquest mateix instant.

  • Seu còmodament amb les cames creuades o en una cadira sense recolzar-te al respatller perquè la teva esquena estigui recta respectant les teves curvatures naturals.
  • Col·loca una mà al teu cor i l'altra al teu ventre on sentis el nadó, la nadó.
  • Tanca els ulls.
  • Simplement respira. L'aire entra i surt del teu nas sense cap esforç.
  • Pregunta't com estàs? com et sents aquí i ara?
  • Sent el tacte de les teves mans sobre la pell. La temperatura, la forma. Les teves mans escolten.
  • A través de les teves mans el batec del teu cor i el del nadó, el nadó s'acompassen. Et sents, ho sents. Esteu connectats.
  • Gaudeix uns moments més de ser aquí, simplement escoltant-vos a tots dos.
ioga durant l'embaràs

El ioga per a embarassades

Com que és mare desenvoluparàs un nou llenguatge per comunicar-te amb el nadó, ja no seran vàlides les paraules sinó que la teva pell, la teva olor, el teu so seran les teves noves eines.

Al ioga per a embarassades et convidem a estar íntima amb els teus sentits a anar més enllà de la teva vista i la teva oïda. Tornant als teus sentits més primitius.

L'olor de nadons sol ser agradable per a la majoria de persones, però quan als teus braços hi ha el teu fill o filla recent nascut, aquesta olor penetrarà profund en el teu ésser. T'omplirà de joia i amor. Activarà tots els teus sentits i la teva resposta hormonal per estimar-lo i protegir-lo alhora.

Moltes mares primerenques es pregunten si no seran prou intuïtives quan arribi el nadó, la nadó. No us preocupeu. La intuïció es despertarà de manera natural en algun moment del teu embaràs. El ioga us pot ajudar a trobar el temps i espai per escoltar la vostra saviesa interna.

A ioga per a embarassades fem màgia, tu fas màgia. De sobte la barrera física de la teva pell desapareix i ets allà, amb el teu nadó flotant, amb ell mirant-lo als ulls i coneixent-vos l'una a l'altra.

Hi ha alguna cosa més que allò físic que allò tangible. El nadó, el nadó t'escolta, només has d'entrar al teu ritme en aquest espai íntim de silenci amb tu mateixa.

Si vols des de Mamayoga us acompanyarem a retrobar la vostra connexió.

Sílvia Gallego

Autora i editora, professora de ioga prenatal.

ioga i embaràs
caCA

Ens fa molta pena veure't deixar la tribu... Gràcies per haver compartit aquest viatge amb nosaltres!

En fer clic al següent botó accediràs a la teva secció de subscripcions on veuràs una taula amb informació sobre la teva subscripció.

Per cancel·lar, fes clic al botó «Veure» a la dreta de la taula i després, a l'opció «Cancel·lar».

I si passes a la quota d'acompanyament?

Seguirem al teu costat per 24,90€/mes

Si cancel·les, perdràs el teu accés a tots els nostres serveis, però fa molt de temps que estem juntes i volem seguir al teu costat amb la nostra quota d'acompanyament, exclusiva per a alumnes.

Seguirem al teu costat per 24,90€/mes

×

Fes clic en un dels nostres membres per parlar per WhatsApp o contacta amb nosaltres.

× T'ajudem?