Prova gratis 15 dies de ioga i acompanyament online!

Què és l'acompanyament a la criança?

Facebook
Twitter
WhatsApp
Instagram
Els grups d'acompanyament a la criança et permeten expressar-te i sentir-te segura

Cada cop més mares senten la necessitat de compartir i buscar suport mutu durant la maternitat i criança. Avui, des de Mamayoga, t'expliquem què és l'acompanyament a la criança? 

Grups d'acompanyament a la criança 

Els grups d'acompanyament són reunions de persones que s'enfronten a problemes comuns per compartir allò que els preocupa. És un espai per donar i rebre suport

A la criança, aquests grups sorgeixen donada la necessitat per compensar la solitud que es produeix després del part i postpart, la muntanya russa d'emocions que és maternar i la desconnexió de la societat actual de les famílies i la maternitat.  

Pots trobar grups especialitzats a embaràs, altres a postpart i també de criança, bi-mares, etc. Les diferents etapes de la maternitat faran sorgir dubtes diversos i és important que trobis un espai segur on consultar. 

Quantes vegades hem anat al professional de la salut amb la idea de consultar alguna cosa i davant de la seva “presència” ens hem tornat a casa sense resoldre res, o no ens hem atrevit a compartir certs detalls de la situació que ens preocupa per ser massa íntims o perquè no volem que els altres dubtin de la nostra capacitat com a mares. Els grups d'acompanyament a la criança són espais segurs, confortables, on tindràs el teu moment per preguntar i compartir

L'acompanyament a la criança és un espai segur

Suport afectiu i informat 

Als grups d'acompanyament trobaràs suport emocional, afectiu, informat i professional. Són guiats per una professional de la maternitat i s'acompanya d'especialistes per treballar diferents aspectes de la criança. 

La informació és poder. Estar informada et permet prendre les teves pròpies decisions, és per això que als grups d'acompanyament trobaràs: 

  • Doules expertes en maternitat i criança. Resol tots els teus dubtes amb professionals a l'acompanyament a dones en aquesta etapa vital. 
  • Fisioterapeutes del sòl pelvià. Recupera de forma natural i saludable el teu terra pèlvic. No tinguis por de preguntar si això que passa passarà o has d'actuar per solucionar-ho. Eviteu normalitzar les pèrdues d'orina o el dolor en les relacions sexuals després del part. Una bona recuperació ara us ajudarà en el futur. 
  • Assessores de lactància. Dubtes sobre l'adherència, les molèsties, el fre. Informa't de com et pots ajudar a gaudir de la lactància. 
  • Assessores de son infantil. Quan tornarem a dormir? Pregunta, sent, comparteix.  
  • Assessores de porteig. Com es col·loca el fulard, les motxilles i mil dubtes sobre alternatives possibles per fer-te la vida més fàcil a l'etapa koala del nostre nadó. 
  • Matrones. Tots els teus dubtes de salut sexual i reproductiva.  
  • Pediatres. Quan els dubtes es refereixen a la nostra petita prole i sorgeixen les pors més profundes. Consulta i actua.  
  • Nutricionistes expertes en etapa infantil i maternitat. Què menjar i què donar de menjar al nadó, al nadó, en les diferents etapes del creixement. 

La tribu 

Com has vist el suport de la teva tribu és indispensable per criar, però ens trobem moltes vegades que la tribu on passem més hores, sigui o no triada: família directa i indirecta, companys de feina, veïns, etc; no ens dóna el suport necessari o ens omple més de dubtes i fins i tot alguna crítica a la nostra manera de maternar. 

La tribu dels grups d'acompanyament a la criança no jutja, no critica, no t'imposa la seva opinió. Vols donar mamar fins als 10 anys? Perfecte. Vols fer biberó des del primer dia? Perfecte també. Aquí tu decideixes, aquest és el teu camí, les altres escoltem, donem suport i compartim des de la realitat que ens ha tocat en aquest moment.  

I és que de vegades només necessitem ser escoltades per posar en ordre totes les pors, dubtes i altres que apareixen durant la maternitat.  

Per superar la solitud de la criança, ens ajuntem a compartir des del cor obert. I és que senti tan bé quan comparteixes això que t'està cremant per dins, pensant que ets una mare dolenta i una altra mare et diu “tranquil·la a mi també m'ha passat”.  

No estàs sola. L'acompanyament a la criança t'obrirà portes i finestres quan ho vegis tot negre. Et permetrà teixir xarxes de comprensió i suport amb altres mares en la teva situació. Aquestes xarxes seran la teva sustentació durant molt de temps i tranquil·la, que sigui el que sigui, el punt de la criança en què ets ara, això també passarà

Així que des d'aquí t'invito a deixar-te acompanyar pels nostres grups d'acompanyament a la criança tant presencials com online i que t'uneixis a la tribu Mamayoga

Els grups d'acompanyament a la criança et permeten expressar-te i sentir-te segura
caCA

Ens fa molta pena veure't deixar la tribu... Gràcies per haver compartit aquest viatge amb nosaltres!

En fer clic al següent botó accediràs a la teva secció de subscripcions on veuràs una taula amb informació sobre la teva subscripció.

Per cancel·lar, fes clic al botó «Veure» a la dreta de la taula i després, a l'opció «Cancel·lar».

I si passes a la quota d'acompanyament?

Seguirem al teu costat per 24,90€/mes

Si cancel·les, perdràs el teu accés a tots els nostres serveis, però fa molt de temps que estem juntes i volem seguir al teu costat amb la nostra quota d'acompanyament, exclusiva per a alumnes.

Seguirem al teu costat per 24,90€/mes

×

Fes clic en un dels nostres membres per parlar per WhatsApp o contacta amb nosaltres.

× T'ajudem?